Foto: Privātais arhīvs
Tuvojoties jaunajam mācību gadam, šķiet, sabiedrību pārņēmusi nostalģija, un vairāki populārie latvieši pēdējā laikā sociālajos tīklos padalījušies ar saviem bērnības attēliem. Skolas laiku fotogrāfijas publicējusi arī dziedātāja LieneCandy (attēlā), kura jau mazotnē interesējusies par mūziku.

Bildēs mūziķe iemūžināta dziedam, pozējam tautastērpā un dzīvnieciņa maskā, kā arī spēlējam akordeonu.

Vienā no fotoattēliem redzami arī Lienes vecāki, kuri astoņdesmitajos gados uz skatuves sniedz koncertu. Candy pievienojusi nelielu komentāru, ka mīlestība pret mūziku viņai ir asinīs jau no bērnības.

Savukārt pie attēla, kurā Liene redzama divos dažādos tērpos, dziedātāja izteikusi pateicību savai vecmāmiņai, kura vienmēr parūpējusies par viņas apģērbiem un bijusi mūziķes stiliste līdz pat devītajai klasei.

Arī par akordeonu LieneiCandy ir īpašs stāsts - vienā no skolas koncertiem viņai nācies spēlēt šo instrumentu. Dziedātāja atceras, ka jutusies ļoti apkaunota un pat pēc septiņpadsmit gadiem viņai šis mūzikas instruments joprojām nepatīk.

Iespējams, pārdomas un nostalģija piemeklējusi Lieni, jo jau nākamajā nedēļā, gluži tāpat kā citi bērni, uz skolu smelties zināšanas dosies arī viņas dēls Sebastians Matiass, kuram oktobrī apritēs septiņi gadi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!