Foto: F64
Ukrainā atklāts uzbrukums pazīstamajam māksliniekam Andrejam Daņilko, kurš uzstājas ar skatuves pseidonīmu Verka Serdjučka. Ukrainas Drošības dienesta darbinieki nākuši uz pēdām cilvēkam, kurš pirms pāris mēnešiem plānoja zvaigznes slepkavību.
Skandalozais stāsts risinājās šī gada maijā. Tad kāds tuvs Daņilko paziņa nospēlēja kārtīs lielu naudas summu un dzīvokli - un pazuda. Tas, kuram pārgalvīgais spēlmanis palicis parādā, noskaidrojis, ka viņš ir Daņilko draugs. Tad nu parādniekam uzstādīts ultimāts: ja viņš nogalinās savu slaveno draugu, parāds būs dzēsts. Serdjučkas draugs sācis gatavoties slepkavībai.

Pats Daņilko pirms neilga laika atzinis, ka uz savu bijušo draugu netur ļaunu prātu. "Lai gan jau pagājis diezgan ilgs laiks, man tā ir vēsture - viena no šausmīgākajām. Tiesa, tagad esmu nedaudz nomierinājies un neturu ļaunu prātu un aizvainojumu uz cilvēku, kurš dēļ kāršu parāda nolēma mani nogalināt."

Pēc šī gadījuma Daņilko nopietni apdomājis savas apsardzes palielināšanu, bet, kā atzinuši viņa draugi, pagaidām šādu soli nav spēris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!