Aizvadītās nedēļas nogalē dziedātāja Bejonsa un viņas vīrs reperis Jay-Z (Šons Korijs Kārters) internetā pirmo reizi publiskojuši savas 7. janvārī dzimušās meitas Blū Aivijas Kārteres (Blue Ivy Carter) fotogrāfijas.

Viņi internetā izveidojuši īpašu mājaslapu, kurā izvietojuši nelielu piecu bilžu fotoalbumu ar nosaukumu Hello Blue Ivy Carter, kurā redzama gan meitenīte viena pati, gan kopā ar laimīgajiem vecākiem.

Pie albuma pierakstīts: "Mēs aicinām dalīties savos priekos. Paldies, ka šajā skaistajā laikā jūs izrādījāt cieņu pret mūsu privāto dzīvi. Kārteru ģimene".

Blū Aivija ir tikai nedaudz par mēnesi vecāka, tomēr savā vecumā jau paguvusi nofilmēties reklāmā, kā arī iekļūt Billboard topā - jaunais tētis savas meitas raudāšanu bija ierakstījis un iekļāvis dziesmā Glory, ko veltīja savai meitiņai.

Tāpat meitenītes vārdā jau ir nosaukta marihuānas šķirne - specializētajos Kalifornijas veikalos var iegādāties cannabis ar nosaukumu OG (Original Gangsta) Blue Ivy.

Pēc šī precedenta Bejonsa un Jay-Z nolēma savas meitas vārdu patentēt, tāpēc 26. janvārī ASV Patentu un preču zīmju birojā iesniedz atbilstošus dokumentus. Turpmākajos pāra plānos ietilpst ar Blue Ivy Carter zīmolu pārot visdažādāko produkciju - preces bērniem, kosmētiku, apģērbu, rotaļlietas, videospēles, filmas un audio ierakstus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!