Foto: Vida Press

Pamatīgas vizuālās pārvērtības piedzīvojis daudzu tīņu elks un mazu meitenīšu sapņu puisis – amerikāņu dziedātājs Džastins Bībers (attēlā). Viņš izbalinājis matus un jauno frizūru atrādījis koncertā šonedēļ.

Izdevums The Mirror ziņo, ka 21 gadu vecais mūziķis šonedēļ kā īpašais pārsteiguma viesis uzstājies amerikāņu TV kanāla NBC sarunšovā Today. Daudzus ne tikai sajūsminājis viņa priekšnesums, bet arī pārsteidzis fakts, ka dziedātājs pārtapis par blondīnu.

Bībera platīnblondais matu ērkulis raisījis pamatīgu ažiotāžu, un vēsts, ka viņš mainījis vizuālo tēlu, kļuvusi par vienu no mūsdienu popkultūras apspriestākajiem notikumiem šonedēļ. Par tīņu elka jauno sasuku tiek spriedelēts ne tikai ziņu portālos, bet arī sociālajos tīklos.

Tiesa, lielo sajūsmu par dziedātāja pārvērtībām nedaudz aizēnojis fakts, ka viņam jau atkal kaut kas nav bijis pa prātam. Kā vēsta The Mirror, Bībers pēc koncerta sūdzējies, ka operatori neesot bijuši uzdevuma augstumos - kad Džastisns priekšnesuma laikā izpildījis deju, kameras neesot pavērstas viņa virzienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!