Foto: LETA

Populārais latviešu dziedātājs Intars Busulis (attēlā), kurš jau kādu laiku darbojas arī kā Radio SWH dīdžejs, atkal nonācis visai kuriozā situācijā, radio ēterā lasot par sevi visai diskreditējošu vēstuli.

14. oktobrī ap plkst. 17:45 Busulis ēterā lasīja klausītāju iesūtītās e-pasta vēstules, līdz viņa uzmanības lokā nonāca vēstījums no kādas Lienes Matisones, kura viņu lamā par neizdevušos un nemākulīgu radio dīdžeju un aicina pamest šo darbu.

Iesākumā Intars šķita visai apmulsis, bet, kad nācās par sevi lasīt tādus epitetus kā "imbecils" un "daunis", jaunais darbinieks iekarsa un neglaimojošo vēstījumu pasniedza ar pieredzējuša dīdžeja cienīgu patosu.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/busulisSWH.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka pretrunīgi vērtētais dīdžejs Busulis pirmās ugunskristības piedzīvoja vienā no saviem pirmajiem raidījumiem, kad viņam nācās studijā darboties kopā ar visai nievājošo Māri Zanderu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!