Foto: F64

Sestdien Rīgā notika atvadas no režisora un mūziķa Kristapa Streiča, kurš bojā gāja 2. oktobrī, avarējot deltaplānam. Režisoru izvadīt pēdējā gaitā bija ieradušies daudzi šovbiznesa kolēģi, tomēr trūka viņa partneres no TV šova Zvaigžņu lietus Lienes Bronušas jeb Candy.

To, ka Kristaps ir miris, Liene uzzināja tieši pirms savas uzstāšanās šovā Dziedi ar zvaigzni. Tad arī dziedātāju pārņēma šoks un neticība tam, ko Kristapa vairs nav.

"Grūti bija saņemties un iziet uz skatuves, likās, ka pamats pazūd zem kājām. Tajā vakarā ar kolēģi Mārtiņu Burki-Burkevicu dziedājām Zigmara Liepiņa dziesmu Atgriešanās gospeļu kora pavadībā, un tas tikai paspilgtināja manas emocijas," sarunā ar izklaides portālu Mango sajūtās dalās Candy.

Emocijas, kas ir Lienes sirdī, ar muzikālu skaņdarbu viņa aprakstīt nevar - tās ir bēdas un liela cieņa pret skatuves partneri un draugu.

Izvadīt Kristapu pēdējā gaitā dziedātāja neieradās, jo to neļāva mēģinājumi šovam un teātrim. "No rīta saģērbos, lai dotos uz bērēm, bet šova mēģinājums iekavējās un viss, ko spēju, bija aizbraukt no vienas Rīgas vietas uz otru. Nevarēju neierasties uz mēģinājumu, jo tas bija vienīgais mēģinājums pirms izrādes un tā es pieviltu visu savu kolektīvu," neierašanās iemeslus skaidro Liene.

Atvadīties no drauga uz Meža kapiem Liene dosies personīgi un bez citu cilvēku klātbūtnes.

Galerijā: Candy un Kristapa Streiča duets 2008. gada TV muzikālajā šovā Zvaigžņu lietus 2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!