Foto: Privātais arhīvs
Populārā jaunā dziedātāja Kristīne Zemture jeb Kristīne Miljone jeb Crystal (attēlā) šoruden uzsākusi aktīvi vingrot un ēst pēc pašas izstrādāta stingra grafika. Rezultāts ir acīmredzams – pusotra mēneša laikā viņa izcili notievējusi, un nu dziedātājai nākas pāršūt drēbes, lai tās derētu viņas jaunajam augumam.

"Okartes skatuvē es nenormāli ēdu. Iznākot no šova, nedaudz piebremzēju, bet atmetu smēķēšanu un atkal nenormāli daudz sāku ēst, baigi uzbarojos. Man vairs nevienas drēbes nederēja," sarunā ar DELFI Izklaide stāstu, kuram līdzīgs ir daudzām meitenēm, atklāj Crystal.

1. septembrī viņa sākusi "jaunu dzīvi" un pieteikusi karu liekajiem kilogramiem, sākot divreiz nedēļā apmeklēt sporta zāli un ēdot pēc pašas izstrādāta stingra grafika.

"No rītiem brokastīs ēdu auzu pārslu putru. Pusdienas un vakariņas man ir apvienotas vienā ēdienreizē. Tajās ēdu salātus ar zivi vai augļus. Pēc sešiem vakarā vispār neēdu. Reizi nedēļā atļaujos paēst gaļu, zupu, sēnes vai ko tamlīdzīgu, kas kārojas, taču samērīgos daudzumos," savus uztura principus atklāj dziedātāja.

Viņa pilnībā atteikusies no kartupeļu un maizes lietošanas uzturā. "Maizi labi aizvieto tie sausie grauzdiņi - nezinu, kā sauc, bet iepakojums par apmēram latu nopērkams maizes nodaļā," iesaka Crystal.

Ja ļoti sakārojas, viņa neliedz sev arī kādu kārumu, izvēloties šokolādi vai riekstiņus, taču pārēšanās vietā izvēlas kustību prieku.

Šad tad dziedātāja sevi palutina, pagatavojot ēdamo pēc kādas no internetā atrodamajām fitnesa receptēm. Viņas mīļākā recepte ir tunča plācenīši. "Vajag divas bundžiņas tunča savā sulā, 200 gramus grieķu jogurta, divas olas, divas saujas sagrieztu pētersīļu un sauju ātri vārāmo auzu pārslu.

Visu samaisa kopā, un uz lēnas uguns cep mazus plācenīšus. Ja nepieciešams, var pievienot mazliet sāli, bet patiesībā tāpat ir ļoti labi," veselīgu gardumu iesaka Crystal.

Viņas svara izmaiņas ir neticamas - vēl vasarā dziedātāja svērusi 78 kilogramus, 1. septembrī, uzsākot režīmu, bijusi 75 kilogramus smaga, bet nu meitenes svars ir 66. Crystal nedomā apstāties - viņas mērķis ir notievēt līdz 58 kilogramiem.

"Tad būs ideāli, vienīgi visas vecās bikses tagad jāpāršuj. Ir jau grūti, bet piegriezās, ka riepa lien pa visiem galiem laukā," pasmejas Crystal, kuru gan arī pirms tam puiši novērtējuši kā lieliskas figūras īpašnieci.

Foto galerijā: Crystal auguma aprišu izmaiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!