Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē nozīmīgu dzīves pavērsienu piedzīvojusi dziedātāja Diāna Pīrāgs – pēc divus gadus ilgām attiecībām viņa mijusi gredzenus ar franču finansistu Frenku Često (abi attēlā) un pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Pagaidām abi sareģistrējušies dzimtsarakstu nodaļā, bet tad, kad būs nokārtotas iepriekšējo laulību formalitātes, abi savu savienību svētīs arī baznīcā.

"Tā kā ar savu pirmo vīru laulājos pareizticīgo baznīcā, tik drīz otrreiz baznīcā vēl nevaru laulāties. Juridiski mana un Dmitrija laulība ir šķirta, taču mums ir jādabū vēl arī baznīcas šķiršana. 

Frenks ir katoļticīgs, bet baznīcā iepriekšējās laulības nav slēdzis. Taču viņam bija jāgaida dokumenti no Francijas, kas apstiprina, ka viņš ir šķīries," par problēmām laulības noslēgšanā žurnālam Privātā Dzīve stāstījusi Pīrāgs.

Grūtības sagādājusi arī vīra uzvārda pievienošana Diānas uzvārdam - latviskojot vīra uzvārdu, viņai pasē būtu jāraksta Sesto, bet viņiem izdevies panākt, ka tagad dziedātājas uzvārds ir Pīrāgs-Često.

Dziedātājai šī ir otrā laulība, bet Frenkam - trešā. Iepriekšējās attiecībās Diāna laidusi pasaulē meitu Anželiku, bet Frenkam ir trīs bērni, kas dzimuši pirmajā laulībā ar savu tautieti un senākās attiecībās, bet otrā Često sieva bijusi krieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!