Foto: Privātais arhīvs

Augusta pēdējā piektdienā skaisti jaunumi sarūpēti muzikālās apvienības "Duets Sandra" faniem – grupas dibinātājs Andris Brīnums atkal kļuvis par precētu vīru. Viņš mijis gredzenus ar mīļoto sievieti Oksanu.

Precību fakts plašākai sabiedrībai tapis zināms ar sociālo tīklu starpniecību. Oksana "Facebook" nomainījusi savu attiecību statusu, norādot, ka apprecējusies ar Andri. Pēc kāzām viņa arī pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Oksanu Brīnumu.

Andris un Oksana ir pāris vairāk nekā divus gadus. Pirms tam Brīnums bija precējies ar dziedātāju un skatuves partneri Sandru, bet 2017. gada sākumā viņš kļuva par atraitni.

2017. gada 10. februārī publisko telpu pāršalca sēru vēsts, ka Sandra zaudējusi cīņu ar retu slimību un devusies mūžībā. Gadu iepriekš viņai tika diagnosticēta amiotrofā skleroze.

Sandra un Andris laulībā bija nodzīvojuši 35 laimīgus gadus un kopā bija ne tikai ikdienā, bet arī uz skatuves.

Ar Oksanu Andris sāka tikties dažus mēnešus pēc sievas nāves. Abi iepazinās, kad viņa atrakstīja atbalsta vēstuli Andrim traģiskajā laikā pēc sievas zaudējuma.

"Duets Sandra" joprojām turpina aktīvi koncertēt. Tiesa, pēc Sandras nāves viņas vietā stājies Andris Roga, bet grupas nosaukums saglabāts aiz cieņas pret iepriekšējo solisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!