Foto: Privātais arhīvs

Kanādiešu dziedātāja Avrila Lavinja pasaules mēroga slavu guva divtūkstošo gadu vidū kā jauniešu elks. Kopš tā laika viņas privātajā dzīvē gājis kā pa kalniem, aiz muguras divas īsas laulības, bet nu viņa pavēstījusi, ka pošas trešajām.

Dziedātāja tikusi bildināta romantiskajā Parīzē, un sociālajos tīklos viņa padalījusies ar šo laimes momentu – skaistu gredzentiņu pirkstā. Tieši gadu viņa satiekas ar amerikāņu mūziķi Dereku Smitu (plašāk zināms ar pseidonīmu Mod Sun), un nu pāris saderinājies. "Jā! Mīlu tevi mūžam," "Instagram" platformā franciski pie fotogrāfijām raksta dziedātāja.

37 gadus vecajai Lavinjai šīs būs trešās laulības, bet par viņu divus gadus jaunākajam puisim – pirmās dzīvē.

Mākslinieces pirmais vīrs bija ģitārists Deriks Vaiblijs, ar kuru viņa satikās kopš 19 gadu vecuma un 2006. gadā apprecējās. Saviesīgās dzīves apskatnieki pārim prognozēja ilgu un laimīgu kopābūšanu, taču viņu attiecības sabojājās jau pirmajā gadā – vīrietis neesot varējis pieņemt, ka ir sievas slavas ēnā. Tieši tolaik Lavinja bija daudzu jauniešu lielākais elks. Vaiblijs un Lavinja oficiāli izšķīrās 2009. gadā.

Par viņas otro vīru kļuva gados krietni vecākais rokgrupas "Nickelback" solists Čads Krēgers, abi saderinājās mēnesi pēc iepazīšanās. Arī šī laulība cieta fiasko: neilgi pēc kāzām Lavinja no ērces koduma sasirga ar Laimas slimību un ilgu laiku veseļojās, bet Krēgers mierinājumu rada citas sievietes apskāvienos. Viņam šo sānsoli neizdevās noslēpt, un, iznākdama no slimnīcas, dziedātāja tūdaļ iesniedza šķiršanos.

Pēc tam Lavinjai bija romāns ar kādu producentu, 2018. gadā arī ar miljardieri Filipu Sarofimu, par kuru mēļoja, ka šis būs mākslinieces trešais vīrs. Tomēr arī šīs attiecības gada laikā izčākstēja. 2021. gadā viņa pirmoreiz publikā parādījās ar jauno draugu.

Mod Sun agrāk saticies ar aktrisi Bellu Tornu, savukārt Lavinja bijusi viņa jaunības gadu elks un viņš nespējot noticēt, ka tagad ir ar šo dziedātāju kopā.

Avrila Lavinja kļuva pazīstama jau 17 gadu vecumā, kad 2002. gadā laida klajā savu pirmo albumu "Let Go", kurš guva ļoti labus panākumus. Par albuma atpazīstamāko singlu kļuva dziesma "Complicated". Tāpat arī Lavinja tēlojusi vairākās kinofilmās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!