Foto: Vida Press

37 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Lana del Reja ir saderinājusies un pirmo reizi dzīvē pošas kāzām, vēsta tabloīds "Mail Online". No citām māksliniecēm viņa atšķiras ar to, ka savu privāto dzīvi vispār nemēdz publiskot.

Marta sākumā Lana del Reja "Billboard Women In Music Awards" balvu ceremoniju un viņas pirkstā mirdzēja jauns dimanta gredzens. Tabloīdi izskaitļojuši, ka par Rejas vīru kļūs 40 gadus vecais talantu aģentūras "Range Media" vadītājs Evans Vinikers. Abi draudzējas jau dažus mēnešus.

Lana del Reja šovbiznesā pazīstama kā īpaši noslēgta attiecībā uz savu privāto dzīvi – arī ar līgavaini viņa redzēta kopā tikai dažas reizes. Zīmīgi, ka vietnē "Wikipedia" viņai, atšķirībā no citiem skatuves māksliniekiem, nav pat šķirklis "Personīgā dzīve".

Par viņas privāto dzīvi tiešām zināms maz. 2022. gadā Lana satikās ar elektromūzikas pārstāvi Džeku Donahjū (33), taču šīs attiecības izjuka. Nedz par to sākumu, nedz beigām dziedātāja nevienam neko nekomentēja.

Pirms Donahjū del Reja bija kopā ar kantrī mūzikas pārstāvi Kleitonu Džonsonu (34), taču arī šo attiecību līkloči publikai palika noslēpumā tīti, zināms vien tas, ka abi iepazinās interneta vietnē un attiecības nonāca līdz bildinājumam, taču kāzas nenotika. Īsākas un garākas attiecības viņas dzīvē bijušas arī pirms tam, taču māksliniece šajos jautājumos nekad nav iedziļinājusies publiski.

Del Reja intervijā "Harper's Bazaar" gan izteikusies, ka viņai ne pārāk patīk būt vienai. "Kad atnāku mājās, man patīk, ja kāds mani sagaida."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!