Foto: DELFI

Konkursā Supernova 2015 uzlēkusī jaunā zvaigzne MNTHA (attēlā) turpina darboties pašmāju šovbiznesā. Jaunā dziedātāja nupat sniegusi koncertu uz Spīķeru brīvdabas skatuves, kur fani varēja plašāk iepazīt viņas daiļradi, kā arī novērtēt mākslinieces vizuālās izmaiņas pēc konkursa.

MNTHA, īstajā vārdā Marija Mickeviča, startējot konkursā Supernova 2015, neslēpa, ka šie ir viņas pirmie soļi šovbiznesā. Meitene tikai nupat bija nogriezusi savus garos matus un izveidojusi savu māksliniecisko imidžu, un konkurss bija viņas pirmā lielā uzstāšanās ārpus skolas.

Pēc godpilnās trešās vietas iegūšanas konkursā, MNTHA nav metusi plinti krūmos un turpina izkopt savu dziedātprasmi un skatuves tēlu. Trešdien, 10. jūnijā, dziedātāja sniegusi jau pamatīgāku koncertu uz Spīķeru brīvdabas skatuves.

Klausītāji varēja novērtēt arī to, ka jaunā dziedātāja, kura Supernovas konkursa laikā vēl izskatījās pēc naiva bērniņa, nu kļuvusi sievišķīgāka un piestrādājusi pie vizuālā tēla. MNTHA uz skatuves kāpa piegulošā kleitiņā, bet lūpas bija uzrāsojusi spilgti sarkanas.

Arī dziedātājas firmas zīme - zilie mati, ieguvuši maigāku toni, un frizūra papildināta ar sievišķīgiem aksesuāriem. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!