Foto: EPA/LETA

Populārā barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna (attēlā) kārtējo reizi pārsteigusi savas daiļrades pielūdzējus, Madridē notiekošajā Rock in Rio festivālā uz skatuves kāpjot ar ugunīgi sarkaniem matiem.

Popzvaigzne, kura atbilstoši laika garam savu fanu simpātijas vienmēr centusies nodrošināt ne tikai ar muzikālo darbību, bet arī ar ārējā izskata pārmaiņām, gadu gaitā matu griezumu un krāsu mainījusi neskaitāmas reizes, izmēģinot gan blondu matu toni, gan tumšākas krāsas.

Ilgu laiku fani dziedātāju bija ieraduši redzēt ar īsiem, melniem matiem, bet, sākoties vasarai, jaunā zvaigzne nolēmusi izmēģināt koši sarkano matu krāsu. Viņa arī atklājusi, ka eksperimenti ar matiem vienmēr notiekot pārdomāti un stingrā savas privātās frizieres Ursulas Stīvenas uzraudzībā.

Stila eksperti Riannas regulārās frizūras pārvērtības vērtējuši kā pozitīvu tendenci, jo, pateicoties dziedātājas popularitātei, viņa ar savu izskatu iedvesmojot tūkstošiem meiteņu visās pasaules malās, mudinot arī viņas eksperimentējot izkopt un atrast savu individuālo stilu.

Galerijā Mango piedāvā nelielu ieskatu Riannas frizūras pārvērtībās pēdējo gadu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!