Dziedātāja Ella sadarbībā ar kustību studiju "ES" izsludina konkursu uz dalību jaunā deju grupā, kura uzstāsies Ellas koncertos, "Mango" informē menedžere Liene Mīlgrāve.

Šovasar Ella vairākkārt uzstājusies kopā ar "ES" dejotājām, kuras tomēr ir pārāk noslogotas citos projektos, lai kļūtu par regulārām Ellas skatuves partnerēm. Tādēļ tagad dziedātāja ar kustību studijas palīdzību saviem skatuves šoviem meklē pastāvīgus dejotājus.

Pieteikties var jebkurš interesents, jo iepriekšēja skatuves pieredze nav obligāta. 

Dejotāju atlase notiks 26. augustā Rīgā, Artilērijas ielā 15, Kustību studijas "ES" telpās.

Dalības maksa atlasē Ls 10,- . Pieteikšanās uz atlasi pa tālruni 29464980 līdz 25. augustam.

Dejotāju atlasi vadīs grieķu horeogrāfs un treneris Dimoss Ketsentzis, kurš dejojis Madonnas, Džastina Timberleika, Nelly, Misijas Eliotas u.c. dziedātāju skatuves šovos un video, un kā treneris piedalījies vairāk nekā 70 starptautiskās deju meistarklasēs.

Vienlaikus ar konkursa norisi notiks studijas "ES" prezentācijas pasākums. Kustību studijas,, ES" vadītāja, fitnesa trenere, horeogrāfe, un skatuviskās stājas konsultante Inese Talle stāsta: "Neatlaidīgi un mērķtiecīgi esmu sapņojusi par savu deju un fitnesa studiju, tāpat arī nemitīgi esmu tiekusies sastrādāties ar kādu no Latvijas talantiem un nu šie sapņi ir piepildījušies. Kad izveidojām sadarbību ar Ellu, nodarbību laikā viņas attieksme pret darbu man izteikti pozitīvi lika saprast, ka esmu sastapusi ne tikai talantīgu, bet arī ļoti mērķtiecīgu un kolorītu personību."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!