Foto: F64

Dziedātāja un dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) jau vairāk nekā gadu par savu dzīvesvietu izvēlējusies Losandželosu, kur viņa naudu pelna, kā dīdžejs uzstājoties dažādos pasākumos, un sapņo par veiksmīga hita ierakstīšanu.

"Arī ar aktiermākslu mazliet nodarbojos, bet ne nopietni, vairāk kā modele- šā gada laikā esmu nofilmējusies Beverlihilsā, Las Vegas Shows un vēl šur tur, bet tie vairāk ir tādi gadījuma darbiņi, ko varu izdarīt, bet es sevi pirmkārt pozicionēju kā mūziķi un dīdžeju.

Modeles darbs faktiski katrai meitenei te ir viens no veidiem, kā piepelnīties, - saukšu to īstajā vārdā, jo profesionālai modelei esmu krietni par vecu," intervijā izdevumam SestDiena stāstījusi Elīna.

"Man šodien kāds cilvēks teica: "Tu izskaties pēc Keitas Mosas!" Tiešām? Paldies! Interesanti - šeit, Amerikā, visi dara visu un tev ir jābūt labam visā, kas ir diezgan neiespējami. Tu esi dīdžejs, modele, aktrise. LA tas skaitās pilnīgi normāli," par dzīvi Losandželosā prātojusi dīdžejmeitene.

Raugoties nākotnē, Ella atzinusi, ka Losandželosu viņa redz kā vienu no vietām, kur viņa varētu dzīvot, tomēr par savām mājām viņa vēl aizvien dēvē Latviju.

"Ļoti mīlu Latviju - tā vienmēr būs manā sirdī, jo tur ir mana ģimene pēc kuras skumstu. Gaidu savu hitu, gribu ceļot pa pasauli - braukt tūrē. Gribu vismaz šo vienu hitu, un tad jau mēs varam domāt, kur es palikšu - LA vai Latvijā, bet pasaule mani sauc," atzinusies apņēmīgā meitene.

Raksturojot savu ikdienu ASV, Ella pastāstījusi, ka dienas viņa vada studijā, trenējas, kā arī mācās producēt pie pāris padomdevējiem, bet jau tuvākajā laikā viņa savus daiļrades cienītājus gatavojas iepriecināt ar kaut ko jaunu, ne tik komerciālu kā viņas līdzšinējā mūzika.

Galerijā: Ellas gaitas Latvijā un ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!