Foto: DELFI

Populārā latviešu dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) jau vairāk nekā gadu dzīvo Amerikā, un, lai gan no publicitātes Latvijas medijos viņa vairās, amerikāņiem par savu privāto dzīvi viņa ir gatava stāstīt gana daudz.

Ella nesen piedalījusies Radio GVB sarunu šovā The Craig and Robbie Hour, ko vada divi atraktīvi geji, kuri nevairās savus viesus iztaujāt arī par pikantām dzīves detaļām, un raidījumā Ella sniegusi diezgan daudz informācijas par savām bijušajām un esošajām attiecībām, kā arī savu attieksmi pret vīriešiem vispār.

Intervijā Ella atklājusi, ka viņai piemīt īpašs talants vienmēr izvēlēties nepareizos vīriešus, ko pati dīdžejmeitene nodēvējusi par Tīnas Tērneres sindromu. Tāpat viņa pastāstījusi, ka arī šobrīd viņai esot sarežģītas, bet nopietnas attiecības, kurās ejot kā pa kalniem - te augšā, te lejā.

Atraktīvajiem sarunu šova vadītājiem Ella arī dalījusies atmiņās par savu pirmo īsto mīlestību - producentu un jauno režisoru Miku Ozoliņu, ar kuru viņa attiecības uzsāka talantu šova Talantu fabrika laikā.

"Es neatceros, vai ieguvu otro vai trešo vietu, bet par manu balvu šajā šovā kļuva attiecības ar puisi, kurš bija šova producenta dēls. Mēs viens otrā iemīlējāmies, un tas bija ļoti skaisti. Viņš bija mana pirmā lielā mīlestība," atmiņās gremdējusies Ella.

Pēc šīs atzīšanās sekoja šova vadītāju jautājums, vai, iepazīstoties ar Miku, Ella vēl bijusi nevainīga, bet šī ziņkārība jauno sievieti nesamulsināja.

"Jā, es toreiz vēl biju jaunava!" Amerikai paziņoja dīdžejmeitene, tālākajā sarunā liekot skaidri saprast, ka tieši Ozoliņš, kurš ir nedaudz vecāks par viņu, ir tas, ar kuru viņa 17 gadu vecumā kļuvusi par īstu sievieti. "Viņš bija ļoti pievilcīgs un seksīgs," savu pirmo partneri amerikāņu dīdžejiem raksturoja Elīna.

Sarunu šova laikā tika pieminēts arī Ellas draugs, dīdžejs un modelis Markus Riva, un viens no dīdžejiem pat pajokoja, ka Markus esot viņa slepenais draudziņš, kuram esot burvīgs smaids.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!