Foto: DELFI

Dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) nesen viesojās Latvijā un ne tikai sniedza savu vienīgo šovu dzimtenē pēdējo gadu laikā, bet arī pārtrauca pāris gadu ilgušo "politiku" nerunāt ar pašmāju presi.

Šovasar tapa zināms, ka Ella, dzīvojot Amerikā, paguvusi apprecēties, bet viņas vīrs Ronalds Čaks Heiss Latvijas medijiem paziņoja, ka laulību vienīgais iemesls bijis "zaļās kartes" iegūšana un iesniedzis šķiršanās dokumentus.

Pati Elīna ne laulības, ne šķiršanās faktu ilgu laiku nekomentēja, bet tagad žurnālam Cosmopolitan viņa pastāstījusi savu versiju par to, kā viss noticis.

Abi apprecējušies 2012. gada aprīlī Lasvegasā un uzreiz sākuši dzīvot kopā. Mūziķes vīrs ir "popmūzikas karaļa" Maikla Džeksona brālēns, tāpēc viņam bijuši daudz nozīmīgu kontaktu šovbiznesa jomā, un vīrietis solījis palīdzēt arī savai mīļotajai iekarot mūzikas industriju.

Vēlāk gan atklājies, ka skaistā "Holivudas pasaka" ir apmāns - patiesībā vīrietis nodarbojies ar eskorta meiteņu piegādāšanu, kā arī nākušas gaismā citas negatīvas lietas.

"Pēc pāris mēnešiem viņš pacēla pret mani roku un izdarīja to diezgan spēcīgi. Es vienmēr esmu bijusi neatkarīga un domājusi, ka ar mani tādas lietas nekad nevarētu notikt. Un toreiz man šķita - nu labi, varbūt vienreiz strīda laikā mums tā gadījās," stāstījusi Ella.

Tas sakritis ar laiku, kas viņa uzzinājusi par vīra patieso nodarbošanos un iebildusi pret to.

"Tad rokas pacelšana notika otro reizi, trešo reizi...līdz es izsaucu policiju. Tas bija milzīgs kritums manā dzīvē - es biju aizbraukusi uz svešu valsti, pilnībā upurējusi sevi cilvēkam, kurš mani diez vai mīlēja un vēlējās būt kopā, lai pazemotu," atklāta bijusi Elīna.

Paziņas ieteikuši vīru pamest, bet jaunā sieviete vilcinājusies - viņa notiekošajā vainojusi sevi, un šo sajūtu pārvarēt palīdzējušas tikai konsultācijas ar psihologiem, kas Ellai likuši saprast, ka viņas vīram ir neārstējama slimība.

"Tam cilvēkam bija tāda kā personības dalīšanās - vienu dienu viņš varēja būt ārkārtīgi pozitīvs, bet jau nākamajā pacelt roku un sākt plosīties. Vienmēr pirms eksplodēšanas viņš teica, ka ļoti grib bērnus," savus pārdzīvojumus atceras dziedātāja.

Kad viņa pieņēmusi lēmumu un aizgājusi, vīrietis mēģinājis laboties, bet pēc tam sācis latviešu meiteni šantažēt, paziņojot, ka, ja viņa neatgriezīsies, viņai nāksies pamest ASV. Tagad tiesa Ellas laulenim noteikusi tuvošanās aizliegumu.

"Esmu sapratusi, kāpēc man bija jāiziet tam visam cauri. Man bija jāsaprot, ka nevienam nedrīkst ļaut kāpt sev uz galvas. Viss pārdzīvotais bija tāds murgs, ka tikai tagad varu par to brīvi runāt.

Ir grūti atzīt - jā, mana pirmā laulība ir neizdevusies. Man kā perfekcionistei vienmēr ir gribējies, lai viss izdodas. Ir grūti atzīt, ka nedomāju ar galvu, visu sasteidzu, kļūdījos," intervijā Cosmopolitan atzinusi Ella.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!