Foto: AP/Scanpix

Februāra sākumā amerikāņu dziedātāja Bejonsa Noulza (attēlā) paziņoja, ka viņa ir dvīņu gaidībās. Savukārt šonedēļ tapis zināms – ārsti skatuves māksliniecei rekomendējuši ievērot saudzīgu režīmu un sevi pārlieku nenoslogot.

Pirms laba laika jau tika izziņots, ka Bejonsa būs viena no galvenajiem māksliniekiem, kas aprīlī uzstāsies populārajā "Coachella" festivālā ASV. Kad izplatījās ziņa par dziedātājas grūtniecību, fani interneta vidē sāka aktīvi diskutēt, kā viņa tālāk rīkosies.

Visbeidzot tapis zināms – viņas uzstāšanās festivālā atcelta. "Sekojot ārstu padomiem turpmākajos mēnešos pieturēties pie ne tik stingra grafika, Bejonsa nolēmusi atteikties no uzstāšanās festivālā," sociālajos tīklos pavēstījuši "Coachella" organizatori.

Paziņojumā arī teikts, ka šobrīd gaidībās esošā dziedātāja būs viena no galvenajiem festivāla māksliniekiem nākamgad.

Savukārt Bejonsas pielūdzēji pēc šī paziņojuma sociālajos tīklos pauduši satraukumu, vai ar dziedātājas veselību viss ir kārtībā, jo arī mūziķes iepriekšējā grūtniecībā dakteri viņai ieteica ievērot ļoti saudzīgu režīmu.

2012. gadā pasaulē nāca Bejonsas un repera Jay Z pirmdzimtā meita Blū Aivija. Vēlāk vienā no savā dziesmām reperis atklāja, ka viņa sieva pirms tam piedzīvojusi spontāno abortu un viņi ļoti ilgi mēģinājuši tikt pie bērniņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!