Foto: Privātais arhīvs

Lai gan skaistajai dziedātājai un fitdance trenerei Solvita Avakjanai jeb Sollai (attēlā pa kreisi) mīlas dzīvē pēdējā laikā gājis visai sarežģīti, viņa māk dzīvot labi arī bez vīrieša pie sāniem. Māksliniece nesen izveidojusi savu foto blogu, kurā priecē ar iedvesmojošiem kadriem.

Bijušais draugs Sollu pameta ar visai asu tekstu, paziņojot dziedātājai: "Es nebūšu tavs bankomāts." Savukārt meitiņas tēva, grupas A-Europa līdera Artūra Duboka, solījumi uzcelt Sollai māju palikuši vien tukši vārdi. Taču kā jau stiprā Latvijas sieviete, Solla spēj ar visu tikt galā pati.

Pagājušā gada izskaņā dziedātāja sākusi aktīvi darboties Instagram, ik dienas papildinot savu foto blogu ar jauniem attēliem un dodot iespēju faniem ielūkoties viņas publiskās dzīves aizkulisēs.

Dziedātāja un trenere ļāvusi faniem mazliet ielūkoties viņas ikdienā, kāda tā ir, kad izslēgtas preses fotogrāfu kameras un Solla nokāpusi no skatuves. Un te nu fani var redzēt Sollas rakstura divas šķautnes.

Dziedātāja padalījusies ar ģimeniskām ainiņām no atpūtas ar meitiņu, kā arī ar sapni, kā būtu, ja ielas rotātu reklāmas plakāti ar viņas augumu. Viņa arī pozējusi, piemērot dārgu kažoku.

Protams, Sollas profilā neiztikt arī bez spožiem kadriem no mākslinieces dziedātājas un šovbiznesa zvaigznes ikdienas. Solla atrādījusi kadrus no sabiedrības krējuma ballītēm, pozējusi dizaineru drēbēs, parādījusi, kā trako ar savām meitenēm fitdance treniņos un kā uzdzīvo kazino.

Māksliniece palepojusies ar dāvanām no Victoria's Secret, un, kā jau visu skaisto meiteņu foto blogos, arī pie Sollas neiztikt bez selfijiem, turklāt viņa pašbildi pamanījusies uzņemt pat solārijā.

Pievienoties Sollas foto bloga fanu pulciņam var šeit. Savukārt baudīt viņas jaunāko mākslu iespējams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!