Foto: Privātais arhīvs
Jaunā latviešu dziedātāja Adelly jeb Adelīna Jureviča (attēlā) nesen atgriezusies no ceļojuma pa Taizemi, kas bijis gana iespaidīgs, lai gan ne bez tādām nelāgām lietām kā apdegšana saulē.

"Aizbraucu uz savu sapņu zemi - Taizemi. Šī vieta patiešām ir pasakaina. Citas valstis, kurās esmu bijusi, nevar līdzināties tam skaistumam, kuru var izbaudīt Taizemē," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta dziedātāja, kura pēc atgriešanās vēl arvien nevar pierast pie Latvijas aukstajām ziemām.

Pirmajās ceļojuma dienās Adelly izbraukājusi safari tūri džungļos pie ziloņiem un tīģeriem, apmeklējusi Secret Buddha Garden - vietu, kas paslēpta džungļos, izbaudījusi kristāldzidru ūdeni, palmas, sauli un tropisko vidi, bet tad sākusies ceļojuma nepatīkamākā daļa.

"Es apdegu tā, ka nevarēju pastaigāt, jo viss ķermenis sāpēja. Centos sameklēt krējumu vai kefīru, bet viņiem tā vienkārši nav!

Mani saniknoja tas, ka aptiekās strādā amatieri, kuri nesaprot angļu valodu un nav farmaceiti. Man centās pārdot absolūti nevajadzīgus medikamentus. Tās bija šausmas," ceļojuma nepatīkamās nianses atminas Adelly.

Atkopusies no saules apdegumiem, dziedātāja apmeklēja slavenās Phi Phi salas. "Tur ir viss! Kristāldzidra jūra, šopings un trakas ballītes," sajūsminās Adelīna.

Meitene viesojās arī slavenajā Maya Beach, kur tika uzņemta filma The Beach ar Leonardio di Kaprio galvenajā lomā.

"Mēs tur pavadījām visu dienu un nakti. Cepām bārbekjū, peldējāmies ar zivtiņām. Visskaistāk bija peldēties pilnīgā tumsā ar planktonu, kas spīd. Sajūta, ka peldies starp miljoniem spīdošu zvaigznīšu un esi pilnīgi brīvs. Tas ļoti iedvesmoja," aizgrābti stāsta dziedātāja.

Drīz vien arī pienāca ceļojuma beigas, jo dziedātājai bija jādodas uz Londonu apmeklēt filmas pirmizrādi, kurā pati filmējusies. Taču Adelly nolēmusi turpināt atpūtu.

"Mana āda sāka lobīties kā čūskai pēc visām pārdzīvotajām šausmām, tomēr nolēmu atpūsties līdz galam," stāsta Adelly, kura apmeklējusi arī tūristu iecienīto Puketu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!