Foto: Privātais arhīvs

Tuvojoties pludmales sezonai, vairāki populārie latvieši pievērsušies fiziskajām aktivitātēm un smagiem treniņiem sporta zālē, lai pavasari un vasaru sagaidītu pēc iespējas labākā formā. Viņu vidū ir arī šlāgerdziedātāja Liene Šomase (attēlā).

Lai gan šis gads Lienei iesākās ne visai veiksmīgi, jo viņa ar pamatīgu skandālu izšķīrās no sava mīļotā vīrieša Bruno Holsta, kurš ilgu laiku dzīvoja uz dziedātājas rēķina, tērēja viņas naudu un beigās mākslinieci vēl apzaga, Šomase neskumst un visu enerģiju izliek fiziskajās aktivitātēs.

Ja tiek apmeklēta sporta zāle, mūsdienās jau gandrīz par normu kļuvis, ka šis notikums noteikti ir jāiemūžina arī selfijā, ar kuru vēlāk jāpadalās sociālajos tīklos, lai visi zina un redz, cik aktīvs un veselīgs esi.

Šim piemēram sekojusi arī Liene, kas pēdējās nedēļas laikā savas mikroblogu vietnes Twitter un foto bloga Instagram sekotājiem atrādījusi vairākus foto, kuros iemūžinājusi sevi sporta zālē.


Attēlos Liene lepni pozē sporta tērpā, un vienā no šiem foto viņa īpaši pacentusies iespaidot savus sociālo tīklu sekotājus - viņa ģērbtuvēs iemūžinājusi savu spoguļattēlu, kurā redzama ļoti akrobātiskā pozā.

Tāpat dziedātāja īpaši padomājusi arī par tiem saviem faniem, kam nav iespēju apmeklēt sporta zāli - lai iepriecinātu savus sekotājus, Liene mikroblogu vietnē Twitter padalījusies ar Veselības fabrikas trenera Mikus Embrekta kompleksajiem vēdera muskulatūras vingrojumiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!