Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās Baltijā vērienīgākais erotikas festivāls Erots 2014, kuru apmeklēja arī skandalozais pašmāju mūziķis Sandis Kiops, kurš bija apņēmības pilns izbaudīt Erota piedāvātās izklaides pēc pilnas programmas.

Pasākumu Ķīpsalas hallē Kiops apmeklēja kopā ar savu novadnieku Gati Tropiku, kurš sevi pasludinājis par Latvijā labāko SEO un sociālo tīklu ekspertu - nesen Gatis viesojās Kiopa šovā interneta televīzijā Chaula TV, bet tagad abi kopā bija nolēmuši baudīt pikantas izklaides.

Kiops nekad nav slēpis savu brīvdomātāja garu - viņš ne tikai atklāti runājis par seksu, bet arī savos koncertos labprāt izrādījis kailu miesu un to darīt aicinājis arī citus. Tāpat daudziem atmiņā viņa sadarbība ar Inesi Saulīti, kura, filmējoties Sanda klipā, izmetās kaila Rīgas centrā.

Arī Erotā Sandis un viņa biedrs pievērsa sev uzmanību, pozējot kopā ar festivālā sastopamajām daiļavām, un tur valdošā atmosfēra mūziķi bija tik ļoti "iekarsējusi", ka viņš pats arī drīz vien atvadījās no daļas apģērbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!