Foto: Privātais arhīvs

Populārais dziedātājs un šovu vadītājs Lauris Reiniks (attēlā pa vidu) zināms arī kā liels ceļotājs. Mākslinieks regulāri braukā uz Ameriku, bet nu devies īpaši eksotiskā braucienā uz Āfriku. Ar labākajiem ceļojuma kadriem Lauris palutina arī fanus.

Uz Āfriku Reiniks devās 6. janvārī, atklājot ka neesot spelgoņa cienītājs, tāpēc meklē kādu siltāku vietiņu, kur pārziemot.

Uzreiz pēc ierašanās Āfrikā mākslinieks steidza dalīties pārsteidzošākajās atklāsmēs ar faniem. Mākslinieku tālajā zemē uzreiz piesaistīja vietējās dāmas un to paradums nēsāt iepirkumu maisiņus un somas uz galvas.

Kā jau ikviens sevi cienošs Āfrikas viesis, Reiniks steidza uzņemt selfijus ar vietējiem bērniem, tādā veidā iepriecinot, gan pats sevi un fanus, gan arī mazos, kuriem šāda bildēšanās ir īpašs piedzīvojums.

Reiniks iedraudzējies arī ar citiem vietējiem iedzīvotājiem - viņa sociālos tīklus rotā bildes, kur mākslinieks priekpilni pozē ar sastaptajiem cilvēkiem. Mūziķis padalījies ar faniem arī ar citām neparastām Āfrikas ainiņām.

Viņš atklājis, ka ceļmalās var iegādāties milzīgas žurkas, laivojis pa baktērijām pilnu ezeru, šokējis ar bildēm un stāstiem par netīrību, kā arī pastāstījis - vietējie piedāvājuši viņam nopirkt zemes gabalu un uzsliet savu koka konstrukciju pludmales "zvejnieku ciematā", ja vien viņš ievilkšot elektrību.

Mūziķis Āfrikā piedzīvojis īpašu pārsteigumu, tiekot paspēlēt klavieres Rīga, ko uz tālo zemi reiz esot aizveduši diplomāti. Viņš turpinājis nest Latvijas vārdu pasaulē, iemācot vietējiem pateikt dažas zīmīgas frāzes latviešu mēlē.

Čau Lauri! Mani sauc... Hi Lauris, My name is.... Ghanaians speak Latvian 😉👍

A video posted by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on Jan 14, 2016 at 12:46pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!