Foto: Privātais arhīvs

Angļu dziedātāja Adele ar savu jaunāko foto parūpējusies par varenu šūmēšanos gan fanu, gan savu nelabvēļu vidū.

32 gadus vecā māksliniece, kurai gada laikā izdevies notievēt par apmēram 45 kilogramiem, svētdienas vakarā vietnē "Instagram" publiskojusi sev pagalam netipisku attēlu.

Tajā Adele redzama krūšturī ar Jamaikas karoga atveidu, afrikāņiem raksturīgā frizūrā un dzeltenām spalvām pakausī.

Ieraksts tapis, godinot Lielbritānijā ļoti populāro Karību reģiona kultūras festivālu, kas ik gadu notiek Londonas Notinghilas apkaimē, taču šogad ticis atcelts Covid-19 izplatības draudu dēļ. Vienlaikus cilvēki gan tiešsaistē, gan savos sociālajos tīklos to atzīmēja, arī Adele.

Dziedātāja gan kritusi nežēlastībā izvēlētā tēla dēļ, raksta "The Independent". Māksliniece tiek kritizēta par necieņas izpaušanu jamaikiešu kultūrai, kā arī viņas buntu frizūra un spalvu vēdeklis esot ņirgāšanās, jo šie elementi raksturīgi afrikāņu izcelsmes sieviešu kultūrā, nevis jamaikietēm.

Kā vēsta "The Sun", daudzi Adeles sekotāji pat atsekojuši no viņas, uzskatot, ka viņa izrādījusi necieņu Karību jūras salu iedzīvotājiem.

View this post on Instagram

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London 🇬🇧🇯🇲

A post shared by Adele (@adele) on Aug 30, 2020 at 3:17pm PDT

Tikmēr Adeles fani nebeidz sajūsmināties par viņas slaidajām aprisēm, kas nu nemaz vairs neatgādina korpulento dziedātāju, kāda viņa bija iepriekš. Jau vēstījām, ka dziedātāja ar diētas un sporta palīdzību kardināli mainījusi aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!