Foto: Privātais arhīvs

Jau tālajā 2010. gadā, kad Seksīgā Lee, toreiz vēl Liene Brikouska (attēlā), uzmirdzēja Latvijas mūzikā, tautu ne mazāk par viņas izpildīto mūziku piesaistīja meitenes allaž izteiksmīgie dekoltē. Gadiem ritot, skats uz dziedātājas krūšu daļu kļuvis vēl baudāmāks. DELFI Izklaide piedāvā aplūkot, kā hronoloģiskā secībā brieduši simpātiskās meitenes labumi.

Pirms pieciem gadiem, kad smukā meitene pieteica sevi Latvijai grupas Headline sastāvā, pašmāju prese jau steidza rakstīt par to, ka jaunā dziedātāja labprāt izvēlas pikantus tērpus un dziļus dekoltē.

Pēc gada, jau paspodrinājusi savu draisko tēlu arī šovā Okartes skatuve, dabīgi skaisto krūšu īpašniece publiski paziņoja, ka Ziemassvētkos dāvanā labprāt saņemtu krūšu implantus. "Ar vienu piebildi - neaizejot galējībās!" Toreiz ar DELFI Izklaidi pārdomās par plastikas ķirurģiju dalījās skaistule.

2012. gada nogalē viņa sava sapņa īstenošanai pievērsās mērķtiecīgāk, publicējot bankas kontu un lūdzot katru sekotāju tajā ieskaitīt latiņu pupiņu palielināšanai. Tauta jau gaidās aizturēja elpu, taču pēc pusgada meitene paziņoja, ka krūtis uzlabo ar dabīgām metodēm.

"Ļoti labs līdzeklis krūšu tvirtumam ir vecā, labā tautas metode ar kontrastdušu. Ja kārojas skaistas un tvirtas krūtis, tās katru rīt jāapšļaksta ar aukstu ūdeni," savu triku atklāja Lee. Pēc tam dziedātājas krūtis sāka briest kā laba rauga mīkla.

Simpātiskās sievietes apaļumi nezaudēja formu arī bērniņa gaidību laikā. Pati Lee, lepna par saviem sasniegumiem, šogad lutina Instagram sekotājus ar īpaši daudzām krūšu bildēm, iedvesmojot arvien vairāk Latvijas meiteņu izmēģināt tik efektīgo kontrastdušas metodi.

Pagājušogad māksliniece pati palaida baumas par to, ka veikusi krūšu palielināšanas operāciju, bet pēc tam jautri paziņoja, ka tas bijis aprīļa joks - viņas apaļumi ir dabas doti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!