Foto: DELFI

Populārā dziedātāja Liene Greifāne (attēlā), gaidot bikini sezonu, uzstādījusi sev īpašu skaistuma mērķi – notievēt par pieciem kilogramiem. Lai iecerētais izdotos, viņa ņem talkā Stokholmas diētu, kas slavena ar savu īpaši dzelžaino režīmu.

Par jauno apņemšanos Liene fanus informējusi ar sociālo tīklu starpniecību, publicējot bildi, kurā redzams šķīvis ar svaigiem dārzeņiem un vārītām olām.

"Šīs bija manas šīs dienas pusdienas. Esmu uzsākusi Stokholmas diētu un jūtos visai labi, taču rīt programmā ēdiens gan īsti nav paredzēts, ceru, ka izturēšu bez knakstīšanās. Gribētos tikt vaļā no pieciem kilogramiem," pastāstījusi māksliniece.

Viņas fanes metušās dalīties pieredzē, kas gan ir divējāda. Kamēr daļa meiteņu slavē šo tievēšanas metodi, citas atklāti pasaka, ka nav varējušas izturēt, jo "pēc piecu dienu neēšanas palicis slikti ar veselību".

Stokholmas diēta ir īpatnējs pēdējā laika interneta hits – jāsamaksā pāris eiro un jāizpilda neliels virtuāls tests, lai saņemtu it kā īpaši savām vajadzībām izstrādātu uztura programmu.

Kā jau par visām brīnumdiētām, arī par šo interneta vidē domas dalās. Kamēr daļa dāmu publiski jūsmo par uztura režīma efektivitāti, citas Stokholmas diētu saukā par badošanās režīmu, zākā par naudas izspiešanu lētticīgiem ļautiņiem un sūrojas, ka izpildīt neskaitāmos diētas punktus var tikai tie, kuriem nav darba un nekādu ikdienas pienākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!