Foto: Privātais arhīvs
Skandalozais pianists Ivars Kļaviņš (attēlā), kurš februāra sākumā pameta Latviju, lai dotos strādā Skotijas mēbeļu fabrikā, ārzemēs kļuvis par īstu meiteņu mīluli un ģēģeri. Lai iepriecinātu visas dāmas, vairākās valstīs pieprasītais puisis publicējis pavedinošu sava ķermeņa foto.

Uzreiz pēc šova pievilcīgais pianists kļuva par Latvijas meiteņu mīluli - jaunietis neslēpa, ka meitenes viņam klubos regulāri uzsauc kokteilīšus un pat piedāvājušas seksu trijatā.

Nokļuvis Skotijā, Ivars bija nedaudz satraukts, jo meiteņu piedāvājums tālajā valstī izrādījies meitu ģēģera līmenim neatbilstošs.

"Būsim godīgi - šeit ir zooloģiskais dārzs! Nīlas krokodili, begemoti, nīlzirgi, degunradži un pitoni pa ielām staigā! Trīs nedēļu laikā es šeit esmu redzējis tikai trīs izskatīgas meitenes, bet izskatīgs nav sinonīms vārdam skaists," sarunā ar DELFI Izklaide šausminājās brunču mednieks.

Tomēr drīz vien izrādījās, ka aina nav tik bēdīga - Ivars atklāja, ka esot iekasējis jau trīs vietējo skaistuļu numurus, jo viņam piemīt spēja kā acīgam zvirbulim "no 1000 sūdīgiem graudiem izlasīt tieši tos trīs viskvalitatīvākos graudiņus".

Ivars Skotijā jau saņēmis pat precību piedāvājumu - kāda no mēbeļu fabrikas klientēm piedāvājusi puisim savu gaišmataino meitu, un arī meitene Ivaram likusies diezgan glīta. Vienīgā problēma - tuvākos desmit gadus viņš precēties netaisās.

Lai kļūtu vēl pievilcīgāks, Ivars Skotijā regulāri sauļojas - apmeklē solāriju un bauda dabīgo pavasara saulīti, un, sapratis, ka dikti patīk meitenēm, nolēmis iepriecināt visas gribētājas, portālā Twitter publicējot divas īpaši pikantas fotogrāfijas.

"Personiska dāvana visām pievilcīgajām brunetēm un blondīnēm," par foto saka pats mākslinieks, ziņojot, ka maija pirmajā pusē būs Latvijā, un uz to laiku aicina visas savas fanes uz dubļu cīņām pie sevis Jūrmalā. 

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!