Foto: Publicitātes foto
Jaunā dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe (attēlā) un viņas mīļotais vīrietis, uzņēmējs Gatis Babris 5. janvārī kļuvuši par vecākiem savai pirmdzimtajai – dziedātāja dabiskās dzemdībās ūdenī laidusi pasaulē meitiņu.

Jaunie vecāki savai pirmdzimtajai, kuras dzimumu dziedātāja ar mīļoto zinājuši jau pirms dzemdībām, devuši vārdu Sāra - šo vārdu dziedātāja bija izdomājusi jau pirms vairākiem gadiem, informē žurnāls Kas jauns.

"Viss notika ļoti ātri. Lai arī iepriekš biju saklausījusies citu māmiņu versijas, ka dzemdību sāpes ilgst pat dienu, man par laimi nebija ilgi jāmokās, jo pēc pusotras stundas mūsu mazā peciņa jau bija klāt," bērna nākšanu pasaulē aprakstījusi Jenny May.

Dzemdības notikušas Krimuldas pagasta ģimenes radību mājā Harmonija, kur sievietēm tiek piedāvāta iespēja bērniņu laist pasaulē ūdenī, un bērna dzimšanā piedalījies arī dziedātājas dzīvesbiedrs.

"Gatis paņēma bērnu kopšanas atvaļinājumu un visu laiku bija klāt un mani atbalstīja. Arī pēc meitiņas piedzimšanas viņš bija mums abām līdzās," par drauga atbalstu priecājusies jaunā māmiņa.

Tāpat viņa nav slēpusi apmierinājumu, ka pēc dzemdībām kļuvusi vieglāka. "Pēdējos divus grūtniecības mēnešus, kad no šķidruma organismā pamatīgi bija piepampušas kājas, rokas un seja, Gatis mani bija jau nodēvējis par multeņu varoņa Šreka līgavu Fionu. Taču nu jau viss ir kārtībā - pēc deviņiem mēnešiem atkal jūtos ātra un viegla," priecājusies Jenny May.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!