Foto: LETA

Laimas Vaikules nesenā koncerta apmeklētāji pamanīja, ka grupas Ladie's Sweet sastāvā vairs neuzstājās Jolanta Strikaite (attēlā centrā), bet tagad tapis zināms, ka dziedātāja un LNT raidījuma Labvakar, Latvija! vadītāja grupu pametusi.

"Tagad to beidzot varam atklāt - Jolanta Ladie's Sweet vairs nedziedās," sarunā ar žurnālu Privātā Dzīve atklāja trio menedžere Kristīne Kutuzova.

Tā kā Jolanta šogad gatavojas absolvēt Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas vokālās mūzikas bakalaura studiju programmu, viņa savu profesionālo karjeru turpmāk nolēmusi turpināt un saistīt ar akadēmisko mūziku.

Kā uzsver meiteņu trio menedžere, lēmums šķirties pieņemts bez strīdiem.

Par grupas jauno dalībnieci kļuvusi 24 gadus vecā dziedātāja Sabīne Žuga, kura meiteņu trio sastāvā jau paspējusi uzstāties Laimas Vaikules koncertā.

"Ilgu laiku meitenes nezināja, kuru dziedātāju izvēlēsies Jolantas vietā. Bija vairākas kandidatūras, taču pēc Laimas koncerta ir pieņemts lēmums - jaunā Ladie's Sweet dalībniece būs Sabīne," atklāj grupas menedžere.

Jaunā grupas dalībniece ir dzimusi Valmierā, bet līdz 2000. gadam dzīvojusi Mazsalacā, kur mācījusies pamatskolā un mūzikas skolā apguvusi klavierspēli. Muzikālās zināšanas jaunā censone papildinājusi arī Madonas mūzikas skolā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!