Foto: DELFI
Nozīmīgas pārmaiņas savā privātajā dzīvē piedzīvojusi populārā dziedātāja LieneCandy jeb Liene Bronuša, kura otro reizi apprecējās un laida pasaulē savu otro dēliņu.

Par savu privāto dzīvi Liene pēdējā laikā runā nelabprāt, bet intervijā žurnālam Ieva viņa beidzot pastāstījusi, kā iepazinusies ar savu vīru Igoru Lipaju (abi attēlā).

"Igors mani bija noskatījis jau pirms vairākiem gadiem. Viņš tikai gaidīja īsto brīdi. Un tad sanāca tā, ka Igora draugs sāka satikties ar manu labāko draudzeni, un Igoram uzreiz radās ideja, no kuras puses ar mani varētu dibināt kontaktu," atceras Liene.

Tā kā tobrīd jau bijis pagājis pietiekami ilgs laiks kopš iepriekšējo attiecību izjukšanas, dziedātāja spējusi Igoru "ieraudzīt".

"Ar Igoru kontakts izveidojās ļoti strauji, kopā sākām dzīvot agri. Es arī neesmu no tām, kas gadu ies uz randiņiem, man šķiet, ka otru pa īstam iepazīt var, tikai dzīvojot kopā ikdienā. Mums saskaņa bija pilnīgi neticama," par mīļoto jūsmo Liene.

Puisi pieņēmušas arī dziedātājas kritiskās draudzenes un maz esot tādu cilvēku, kuriem Igors nepatiktu viņa cilvēcīguma un sirsnības dēļ.

"Tai pašā laikā man bail teikt skaļus vārdus: būsim kopā līdz mūža galam. Katru reizi, kad sev esmu teikusi, ka ar kādu cilvēku kopā novecošu, tas nav noticis," intervijā žurnālam Ieva spriež dziedātāja.

Skaidrojot, kāpēc abi nolēmuši apprecēties, Liene neslēpj - viņa gribējusi, lai mazulis pasaulē nāk oficiāli reģistrētās attiecībās. Tiesa, ceremonija baznīcā paredzēta nākamgad, kad būšot gan kupls viesu pulks, gan kūkas un svētku tērpi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!