Foto: DELFI

Ekstravagantais jaunais skatuves mākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis (attēlā pa labi) aizvadītajā nedēļas nogalē bija vienkopus pulcējis savus draugus un atbalstītājus, lai krāšņā ballītē atzīmētu divus svarīgus notikumus.

Oficiālais kultūras namā Sapņi un kokteiļi notikušā burziņa iemesls bija Kašera jaunākā muzikālā veikuma prezentācija - nedēļas nogalē viņa fanu vērtējumam tika nodots videoklips dziesmai Mazliet bail, kas ir pirmā Kašera paša sacerētā kompozīcija.

Tāpat sestdienas, 1. decembra, vakarā tika atzīmēts kāds krietni vien svarīgāks notikums - enerģiskais un vienmēr koši tērptais puisis svinēja savu 26. dzimšanas dienu.

"Manuprāt, dzimšanas diena katra cilvēka dzīvē uztverama gandrīz kā jaunā gada, nebijuša cikla un negaidītu iespēju sākums. Bet arī videoklipa atrādīšana sabiedrībai ir ārkārtīgi svarīgs manas dzīves notikums. Uzskatu, ka uzsākt jaunu ciklu ar sava videoklipa prezentāciju nav nemaz tā sliktākā doma," skaidroja pats Kašers.

Sveikt Kašeru lielajā dienā bija ieradušies daudzi jaunās paaudzes dziedātāji - starp viesiem bija sastopama Kašera draugi no šova Okartes skatuve Sandija Vīgante, Marta Ritova, Oskars Deigelis un citi, kā arī dziedātājs Nikolajs Puzikovs.

Ballītes viesiem bija iespēja ne tikai pirmajiem noskatīties jauno videoklipu un nobaudīt Kašera dzimšanas dienas torti, bet arī klātienē aplūkot labdarības projekta Laimes otas otrās akcijas darinājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!