Foto: Publicitātes foto

Simpātiskā dziedātāja Katy Tindemark (attēlā pa labi) pēc šķiršanās no vīra nesteidz mesties jauna pielūdzēja apkampienos. Tā vietā viņa ar jaunu sparu pievērsusies mūzikai, bet ikvienai sievietei tik ļoti nepieciešamo maigumu un intīmo tuvību spēj baudīt arī sieviešu starpā.

"Dzīve ir mainījusies, protams. Sevi nekad neesmu uzskatījusi par skaistu meiteni, bet pielūdzēju tagad ir vairāk. Savāds fakts ir tas, ka mainījusies arī nu jau bijušā vīra draugu attieksme. Viņa draugi uz mani nu skatās citām acīm, ne kā vienkārši draugi.

Nevaru teikt, ka man tas ļoti patīk," DELFI Izklaidei par sajūtām pēc šķiršanās no vīra Bo Rikarda stāsta Katy. Dziedātāja atklāj, ka šis laiks būtībā ir viņas dzīves pirmā iespēja izbaudīt brīvas sievietes statusu.

Skaistās balss īpašniece dzīvē bijusi precēta divas reizes. Pirmais vīrs viņai bijis jau pavisam agrā jaunībā, bet otrās attiecības sākušās uzreiz pēc pirmo izjukšanas, tāpēc Katy nemaz nav piedzīvojusi laiku, kad "izskrieties".

Tas gan nenozīmē, ka meitene tagad uzreiz kritīs citu pielūdzēju valgos. Kā viņa uzsver, būt precētam nenozīmē nebūt brīvam, bet būt brīvam nenozīmē "laist pa kreisi".

"Man ir cilvēks, pret kuru ir simpātijas, bet tomēr vēlos izbaudīt vienatnes periodu. Domāju, ka tagad nav labākais laiks uzsākt nopietnas attiecības. Man vajag pabūt pašai ar sevi un saprast, kas ir svarīgāks šajā dzīves periodā," spriež Katy.

Viņa nav no tām sievietēm, kas saglabās laulību tikai tāpēc, ka vīra paspārnē dzīve būtu vieglāka. Katy labāk cīnīsies pati, nekā samierināsies ar laulību, kurā vairs nav vajadzīgās emocionālās dzirksts. "Dažām sievietēm ir vieglāk būt precētām finansiālās stabilitātes dēļ. Un tas nav nosodāmi.

Bet laime nav tad, ja tu vari nēsāt kažoku parastā mēteļa vietā, braukāt ar pēdējā gada modeļa mašīnu cita lētāka automobiļa vietā, kurš patiesībā nebrauc sliktāk par to dārgāko. Laime ir tad, kad tu jūties komfortabli tajā situācija, kurā pašreiz esi," spriež dziedātāja.

Pretēji daudzu viedoklim viņa uzskata, ka arī regulārs sekss nav iemesls laulības glābšanai - dziedātāja cilvēkam tik nepieciešamo maigumu spēj gūt ne tikai no vīriešiem.

"Teikšu godīgi, ka, arī dzīvojot ģimenes dzīvi, sekss nebija tas galvenais, kaut veselības uzturēšanai tas ir svarīgs. Jā, dažreiz man pietrūkst apskāvienu. Un ne tikai no vīrieša puses. Intīma tuvība ir ļoti baudāma arī sieviešu starpā. Nu vismaz man," viltīgi smaida simpātiskā dziedātāja.

Tā kā šķiršanās bija viņas lēmums, Katy pēc šīm pārmaiņām izjūt drīzāk pozitīvu uzrāvienu, nekā skumjas. Viņu skumdina tikai tas, ka nācies nu jau bijušo vīru šādi sāpināt. "Bet domāju, ka sāpinātu vairāk, ja mēs paliktu kopā ilgāk un dzīvotu bez mīlestības," uzskata Katy.

Toties Katy mūzikas cienītāji no šķiršanās tikai iegūs - dziedātājai tagad būs vairāk laika, lai radītu savu mākslu.

"Domāju, ka šķiršanas posms īpaši neatspoguļosies manā muzikālajā daiļradē. Četrus mēnešus atpakaļ mūžībā ir aizgājusi mana vecmamma. Cilvēks, ar kuru man bija visciešākā emocionālā saikne. 

Pēc tā gadījuma daudz kas ir mainījes. Jau otrā dziesmā, ko esmu uzrakstījusi, ir kā vēstule manai vecmammai. Laikam jau katrs no mums, pazaudējot sev ļoti mīļu un tuvu cilvēku, sāk vairāk aizdomāties, kas ir dzīves jēga. Šie jautājumi un neskaidras atbildes ir manās pēdējās dziesmās," stāsta māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!