Foto: Vida Press
Amerikāņu dziedātājas Keitijas Perijas vārds bieži vien manāms seksīgāko sieviešu topos, tomēr pat tādu popzvaigzni dažreiz pārņem šaubas par sevi. Nu Perija atklājusi, kāds paņēmiens ļauj viņai sajusties seksīgākai.

Keitijai Perijai ir vairāk nekā 62 miljoni sekotāju vietnē "Instagram". Perija savā kontā dalās ne tikai ar savām skaistajām bildēm no pasākumiem, bet iemūžina arī amizantākas ainas. Viņa nekautrējas būt smieklīga un parādīt sevi ne tajā glaimojošākajā izskatā.

Pirmajā aprīlī viņa fanus izjokoja, ievietojot fotoblogā 1999. gada foto un paziņojot, ka tas ir jaunā albuma vāciņš. Kā nākamo viņa publicēja bildi, kur viņas sejas āda tiek staipīta masāžas laikā. Pie foto rakstīts: "Tā izskatās brīdis, kad sazvanies ar savu menedžmentu un vienlaicīgi centies no žokļa izmasēt stresu."

Pēc šo divu ne pārāk glaimojošo foto publiskošanas viņas pašapziņa vairs nav bijusi diez ko augsta. Tad popzvaigzne vērsusies pēc palīdzības interneta meklētājā, kur, kā vēsta ārvalstu mediji, Perija ierakstījusi atslēgvārdus "Katy Perry hot" un saņēmusi teju piecus miljonus piedāvāto meklēšanas rezultātu.

Tad seko nākamais fotobloga ieraksts ar parakstu: "Sajutos nepārliecināta par pēdējiem diviem ierakstiem. Tad nu..." Un viņa fanus iepriecinājusi ar seksīgu bildi. Neskaitāmie sajūsmas pilnie komentāri apliecināja, ka fani nav atstāti vienaldzīgi.

was feeling insecure about my last two posts so

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Apr 5, 2017 at 12:28am PDT

real friend @sweetbabyjamie

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Mar 26, 2017 at 10:43pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!