Foto: Vida Press

Vairākkārt pierādījies, ka, kāpjot uz lielās skatuves, ar dziedāšanu vien ir par maz, un publika vēlas arī grandiozu un vērienīgu šovu. Tiesa, nereti māksliniekiem sanāk nedaudz pārcensties, un aizvadītās nedēļas izskaņā tieši to arī izdarījusi amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (attēlā).

Lai gan Perija ir viena no pelnošākajām popmūzikas izpildītājām pasaulē, zināms, ka dzīvās uzstāšanās māksliniecei, līdzīgi kā citiem komerciāli veiksmīgiem mūsdienu popmūziķiem, ir pamatīgs klupšanas akmens.

Tiesa, Keitija laika gaitā pamanījusies šo defektu aizēnot ar citu savu talantu uzsvēršanu, un dziedātāja vienmēr savus priekšnesumus centusies padarīt par spilgtu un neaizmirstamu šovu, taču pagājušajā nedēļā viņas pūles vainagojušās ar pamatīgu izsmieklu.

Aizvadītajā nogalē Glāzgovā norisinājās Radio 1 festivāls, kurā uz skatuves kāpa vesela zvaigžņu plejāde, tajā skaitā arī Keitija Perija, kura, cenšoties visus apžilbināt ar atraktīvu priekšnesumu, izdarījusi sev lāča pakalpojumu.

Perija publiku centās apžilbināt ar ļoti izteiksmīgām, bet tajā pašā baisām un ērmīgām grimasēm, kuras visā krāšņumā arī izdevies iemūžināt, un šie foto jau iemantojuši milzīgu popularitāti interneta jokdaru vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!