Foto: DELFI

Ceturtdienas, 21. maija, rītā īpaši nepatīkamu pārsteigumu piedzīvojis mūziķis Andris Kivičs un viņa ģimene (attēlā). Kiviču ģimenei nozagts vecs velosipēds, bet sāpīgākais ir tas, ka kopā ar riteni zagļi paņēmuši arī Kiviču meitiņu mīļo velokrēsliņu.

Velosipēds izzagts no slēdzamas kāpņu telpas Kalnciema ielā. Tas bijis pavisam parasts tumši zils vīriešu kalnu velosipēds ar augsto rāmi, apmēram desmit gadus vecs ar spilgti dzeltenu uzrakstu Fischer uz rāmja.

Taču sāpīgākais ir tas, ka zagļi šoreiz pārkāpuši jebkuras ētikas normas un aplaupījuši arī bērnu. Komplektā ar riteni nozagts Kiviču bērnu mīļais velokrēsliņš. Krēsliņš bijis pelēkā krāsā dzelteniem rokturiem un kāju balstiem.

Kiviča un viņa sievas Madaras ģimenē aug divas mazas meitenītes - Keitija un Kima, kuras ir attiecīgi divarpus un pusotru gadu vecas. Ironizējot par zagļa absolūto sirdsapziņas trūkumu, aplaupot mazuļus, Kiviča sieviņa sociālajos tīklos publicējusi neģēlim vēl kādu piedāvājumu amorālam darbiņam.

"Tiem, kuri šonakt no Kalnciema ielas 106 slēdzamas kāpņu telpas nozaga parastu velosipēdu ar bērnu krēsliņu, varam pačukstēt, ka tajā pašā kāpņu telpā stāv arī labi rozā ratiņi par kuriem varētu dabūt kādus 100 eiro.

Ja gribat ratiņu kulbiņu, par kuru varētu dabūt vēl kādus 50 eiro, rakstiet uz kivicsa@inbox.lv . Paldies," sarkastisku uzsaukumu zagļiem publicējusi Madara.

Kiviču pāris ļoti lūdz tuvējo rajonu iedzīvotājus, ja tie mana kādu braukājamies ar aprakstā minēto velosipēdu vai jau tirgojam bērnu krēsliņu, nekavējoties ziņot policijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!