Foto: Privātais arhīvs
Tautā pretrunīgi vērtētā, bet milzu popularitāti ieguvusī dziedātāja Kombuļu Inese trešdien, 26. septembrī, pārsteigusi daudzus savus talanta pielūdzējus, publiski paziņojot par saderināšanos ar savu itāļu mīļoto Paskvāli Adario (abi attēlā).

Inese sekojusi daudzu sabiedrībā zināmu cilvēku piemēram un par priecīgo notikumu savā dzīvē informējusi Facebook sociālajā tīklā, nomainot attiecību statusu uz "saderināta".

Arī portālam DELFI Izklaide viņa apstiprināja, ka saņēmusi bildinājumu, bet to, kad notiks kāzas, dziedātāja pagaidām nezina teikt. Itālis arī savus Facebook sekotājus aplaimojis ar prieka vēsti, un jau paguvis saņemt neskaitāmus apsveikumus un laimes vēlējumus.

DELFI Izklaide jau rakstīja, ka latviešu dziedātājas un itāļu dārznieka mīlas stāsts sākās pēc nejaušas iepazīšanās internetā, un trīs mēnešu laikā abi ne tikai satuvinājušies, bet Paskvāle krietnu laiku jau pavadījis Latvijā, viesojoties pie Ineses Priekulē.

Oktobra sākumā gan šarmantais vīrietis nolēmis atgriezties dzimtenē, bet, ieskicējot nākotnes plānus, viņš ir apņēmības pilns turpināt attiecības ar Latvijā populāro skatuves mākslinieci un, iespējams, pat kopā ar viņu izmēģināt spēkus šovbiznesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!