Foto: Privātais arhīvs
Tautas iemīlētā māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) negaidīti paziņojusi šokējošu lēmumu – popularitātes sloga un līdzcilvēku negatīvisma dēļ viņa iecerējusi pamest Latviju, lai dotos veidot karjeru savā sapņu zemē Itālijā.

"Man jau kādu laiku ir tāda sajūta, ka gribas prom no Latvijas. Nejūtos šeit labi, izjūtu morālu spiedienu. Varbūt par daudz slavas? Īsti nezinu - gribas būt tur, kur mani liek mierā. Šeit jūtu tādu kā slogu dvēselei, cilvēki Latvijā ir nelaipni, auksti un nomākti," sarunā ar DELFI Izklaide sajūtas atklāj Inese.

Viņa gan spriež, ka no savas popularitātes nekad neaizbēgs. "Draugi jau smejas, ka, lai kur es arī aizbrauktu, es tur kļūšu populāra, un es jau esmu ar to samierinājusies. No piecu gadu vecuma man ir sapnis braukt dzīvot uz Itāliju. Man tur dzīvo draudzene, kura aicina arī mani pārvākties uz šo valsti.

Dzīvošana Itālijā pašlaik ir mans lielākais sapnis, un es zinu - ja esmu ko ieņēmusi galvā, tā arī notiks. Šeit es vienkārši nejūtos kā mājās, savukārt, kad četru gadu vecumā pirmo reizi biju Itālijā, uzreiz sapratu, ka tās ir manas mājas," skaidro mūzikas zvaigzne.

Ineses plānos ir Itālijā ne jau mazgāt traukus - viņa iecerējusi arī šajā zemē izveidot muzikālu karjeru, un, ņemot vērā, ka Inesei jau ir repertuārs šajā valodā, neesot šaubu, ka viņai izdosies.

Konkrētu datumu aizbraukšanai dziedātāja vēl nav nospraudusi, taču viņas aizbraukšana varot notikt kaut vai rīt, un Inese uz Itāliju, protams, brauks ar visiem bērniem. Viņa gan mierina savus fanus, īpaši valmieriešus, kuri esot īsti labas mūzikas cienītāji, solot, ka ar aizbraukšanu no Latvijas no mūzikas dzīves nepazudīs.

"Fani dzīvos kopā ar manu mūziku - es būšu viņu sirdīs. Pie tam es taču varēšu šad tad atbraukt uz Latviju, lai kādu nedēļu pakoncertētu, bet tad atkal lidot uz Itāliju. Latvijā noteikti nejūtos laimīga, jo tik daudz asaras un neveiksmes mani vajā.

Es vēlos aizbraukt prom vairāk par visu, no visas sirds. Un ticu, ka pienāks diena, kad es būšu tur, kur jutīšos kādam vajadzīga un laimīga. Ja tagad nokristu no debesīm miljons - uzreiz aizbrauktu! Domāšu gaišas domas, un mans sapnis noteikti piepildīsies," gaiši nākotnē skatās Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!