Foto: Privātais arhīvs
Krievijas estrādes mākslinieks Boriss Moisejevs pēdējo reizi publiskā pasākumā redzēts pirms vairāk nekā gada, bet tagad arvien spēcīgāk uzvirmo runas, ka dziedātājs ir stipri slims.

Kā vēsta Krievijas tabloīdi, dziedātājs tik tiešām pirms gada piedzīvojis insultu, pēc kura vēl šobrīd nespēj atlabt tiktāl, lai piedalītos sabiedriskajā dzīvē.

Arī dziedātāja sociālo tīklu kontos tiek publicētas tikai vairākus gadus vecas arhīvos atrodamas fotogrāfijas. Piemēram, "Instagram" vietnē marta beigās tika ievietots attēls ar Moisejevu sejas maskā, tas izrādījās kadrs no tālā 2010. gada.

Mūzikas kritiķis Sergejs Sosedovs paudis, ka Moisejevs, visticamāk, vairs neatgriezīsies uz skatuves, vēsta "StarHit".

Viņaprāt, 66 gadus vecais Moisejevs pats vainojams savās veselības problēmās, jo iepriekš blīvā darba grafika dēļ neatrada laiku aiziet pie ārstiem.

Sosedovs par Moisejevu runā pagātnes izteiksmē: "Borjam bija milzīgas darbaspējas, viņš visu laiku gribēja būt visur redzams. Visticamāk, viņš vienkārši pārstāja sekot līdzi savam veselības stāvoklim, un tad arī ar viņu notika nelaime [insults]. Neviens nedomāja, ka slimība tā nogāzīs Borju," spriež mūzikas apskatnieks.

Sosedovs pēdējo reizi Moisejevu saticis pagājušajā gadā: "Varēja redzēt, ka viņš ir ļoti, ļoti vārgs, taču centās turēties, cik spēka. Varēja redzēt, ka viņš pārcietis insultu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!