Foto: Instagram.com/blackstarburgerla
Krievijas populārais reperis Timati jau sen vairs nav tikai mūziķis. Gadu gaitā viņa vārds kļuvis par zīmolu "Black Star", kura paspārnē tiek tirgoti ne tikai apģērbi un aksesuāri, bet arī burgeri, un šoruden viņš savu biznesu nolēmis paplašināt ASV.

Šonedēļ prestižajā "Fairfax" avēnijā Losandželosā durvis vērusi Timati pirmā burgernīca ASV, un, kā ziņo kaimiņzemes mediji, reperis bija parūpējis par to, lai atklāšanas pasākums būtu grandiozs.

Reperis uz pasākumu bija uzaicinājis vairākas štatu superzvaigznes tostarp arī reperi Ty Dolla $ign. Savukārt vakara īpašie viesi bija par tīņu elku dēvētais kanādiešu izcelsmes popmūziķis Džastins Bībers ar sievu, modeli Heiliju.

Tiesa, Krievijas mediji pieļāvuši, ka Bīberam, visticamāk, samaksāta prāva naudas summiņa, lai viņš atklāšanu pagodinātu ar savu klātbūtni.

Jāatzīmē, ka neilgi pirms atklāšanas burgernīcu sociālajos tīklos pareklamēja arī amerikāņu mūziķis Ne-Yo, un viss liecina par to, ka Timati ir apņēmības pilns ieguldīt gan laiku, gan līdzekļus, lai bizness Amerikā ietu no rokas.

Jāatzīmē, ka Krievijā zem "Black Star" zīmola darbojas arī spēļu zāles, auto mazgātuves un pat barberšopi. Timati radītais brends tā pirmsākumos tirgoja apģērbu. Zīmola drēbju bodes atrodamas ne tikai daudzās Krievijas pilsētās, bet arī Uzbekistānā, Moldovā, Igaunijā un citviet, tajā skaitā arī Latvijā.

Atgādinām, ka Timati zīmola veikala atvēršana Rīgā šoruden sociālo tīklu vidē Latvijā sacēla lielu jezgu. Ļaudis satrauca fakts, ka veikala preču klāstā ir arī apģērbu līnija ar Krievijas armijas tematiku, Vladimira Putina seju un provokatīvu uzrakstu zem tās.

View this post on Instagram

🎉 AMAZING NIGHT! 🎉

A post shared by Black Star Burger (@blackstarburgerla) on Nov 13, 2019 at 6:02pm PST

View this post on Instagram

Лос-Анджелес! Спасибо всем, кто был с нами @blackstarburgerla! Было 🔥 #BlackStarBurger, пожалуй, первый фастфуд, на открытие которого даже Джастин Бибер @justinbieber пришёл 😎 Мы уверенно покоряем всё новые города и страны. Хочешь бизнес вместе с нами? Звони— 7(499)455-12-30 🙌🏿 ⠀ Выбери для себя готовое бизнес решение: ⠀ 👉🏿 Фуд-корт и ресторан Black Star Burger во всех городах России и мира, включая те, в которых мы уже представлены! 🙌🏿 ⠀ 👉🏿 Бизнес на колёсах — Black Star Burger на брендированном фудтраке для небольших городов👌🏿 ⠀ Стань партнером ведущего фуд-бренда страны и мира! Звони 24/7 😎

A post shared by BlackStarBurger (@blackstarburger) on Nov 13, 2019 at 12:18am PST

View this post on Instagram

Repost from @poobear - I want to thank everyone for coming out last night to the @blackstarburgerla Grand Opening!!! HBD !!!!!!

A post shared by Black Star Burger (@blackstarburgerla) on Nov 13, 2019 at 11:45pm PST

View this post on Instagram

Если бы три года назад на открытии первой точки в Москве на Арбате, мне кто то сказал, что в конце 2019го открываясь в ЛА будет очередь на три квартала и мировые звезды первой величины, я бы рассмеялся этому человеку в лицо ))) да, жизнь непредсказуема порой, но здесь вопрос не столько удачи и правильных инвестиций, вопрос команды и уважения на местном рынке, поэтому я хочу отдать должное всему составу @blackstarburgerla и @blackstarmusic здесь в Калифорнии. Масштаб открытия просто превзошёл все мои ожидания !!! Отдельно хочу поблагодарить нашего главного партнера @poobear который вдохнул жизнь в наше западное направление !!! В добрый путь !!! 2020 на подходе: Дубаи, Лондон, Нью-Йорк, Берлин и многие другие мировые столицы 🚀 Салют всем нашим по всему миру 👋🏼

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on Nov 14, 2019 at 12:20am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!