Foto: EPA/LETA
Populārā amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera (attēlā), kura šī gada oktobrī paziņoja par šķiršanos no sava vīra un dēlēna tēva, beidzot nolēmusi sabiedrībai paskaidrot sava lēmuma iemeslus, ziņo ārvalstu mediji.

Dziedātāja no sava laulātā drauga - mūzikas producenta Džordana Bretmena - nolēmusi šķirties sava dēliņa Maksa dēļ, jo vairāk par visu sieviete vēloties, lai viņas bērns ir laimīgs, bet skandāli pāra kopdzīves laikā atstājuši negatīvu ietekmi uz mazuļa psihi.

"Starp mani un Džordanu viss bija ne pārāk labi, un es zināju, ka man tam ir jāpieliek punkts. Mēs abi bijām ļoti nelaimīgi, un vairāk par visu mani uztrauca Makss - mājas vairs nebija pati laimīgākā un piemērotākā vieta bērnam," atklājusi Agilera.

Par nesaskaņām starp abiem laulātajiem un konfliktiem viņu kopdzīvē runas sākās uzreiz pēc Agileras paziņojuma par šķiršanos - toreiz acīgie paparaci bija pamanījuši, ka sieviete kopā ar vīru devusies uz slimnīcu, kur viņas lūpai uzliktas šuves.

Pāris gan toreiz taisnojās, ka dziedātāja traumu guvusi neveiksmīga kritiena rezultātā, tomēr dažas dienas pēc šī notikuma Agilera paziņoja par savu lēmumu vīru pamest. Tiesa gan, dziedātāja no šķiršanās ātri vien atguvusies - jau tagad viņa uzsākusi attiecības ar filmas Burleska, kurā dziedātāja redzama vienā no galvenajām lomām, producenta asistentu Metjū Ratleru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!