Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā notikušajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis 2012 īpašu apmeklētāju un preses pārstāvju uzmanību izpelnījās latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā), kura Dzintaru koncertzālē demonstrēja savu eleganto ģērbšanās stilu.

Tā kā Vaikule bija arī starp jauno izpildītāju konkursa žūrijas locekļiem, viņa Dzintaru koncertzālē bija gluži vai katru vakaru, un festivāla apmeklētājiem un televīzijas skatītājiem bija iespēja baudīt arī pieredzes bagātās skatuves mākslinieces sniegumu uz skatuves.

Īpašu numuru Vaikule bija sagatavojusi Konstantīna Meladzes autorvakaram - viņa izpildīja dziesmu Актриса, kas zālē izsauca vētrainas ovācijas.

"Meladzes autorvakars aizritēja veiksmīgi un ar pārpildītu zāli, kā jau tas bija gaidāms," pēc uzstāšanās savā blogā rakstīja dziedātāja un neslēpa, ka viņu iepriecina pozitīvās atsauksmes par viņas tērpu izvēli.

Vaikule arī paskaidrojusi, pēc kāda principa viņa vērtējusi Jaunā viļņa konkursantus.

"Ziniet, ļoti bieži skatītāju un žūrijas simpātijas nesakrīt. Arī mūsu un televīzijas skatītāju sniegtie novērtējumi nesakrīt. Uz skatuves iznāk mākslinieks, un man viņš vai nu patīk, vai nepatīk, iespaido vai neiespaido. Pirms likt atzīmi, es domāju, vai es vēlētos iet uz viņa koncertu," savus vērtēšanas kritērijus atklājusi dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!