Dziedātājai un radio Capital FM ētera balsij Lienei Brikouskai šis februāris ir īpaši laimes pilns – pievilcīgā meitene staro kā vēl nekad, jo viņai pie sāniem beidzot ir lieliskais vīrietis, turklāt abu attiecību stāsts atgādina romantiskas filmas sižetu.

"Mēs esam seni draugi - vienmēr ir kopā smiets un diets. Un viņam ir izcila gaume, kas man vīrietī ir ļoti būtiski. Domāju, ka viss kā uz delnas izlikts būs manā jaunajā video - un tas būs tāds ļoti kaislīgs un atklāts!

Ar to arī viss sākās - manam jaunajam singlam filmēšanai bija nepieciešams vīrietis. Ilgi meklējām, jo es visus smādēju ārā līdz brīdim, kamēr iedomājos pa jokam uzzvanīt viņam. Un tā nu mēs sākām satikties," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Liene.

Simpātisko puisi sauc Konstantīns. "Vai arī vienkārši Kosķiks. Viņš ir frizieris. Mēs kopā visu laiku smejamies," smaidot stāsta Liene.

Lai gan par abu attiecību nākotni vēl ir pāragri spriest, dziedātāja izbauda skaisto iemīlēšanās sajūtu un priecājas, ka lieliskais vīrietis pie viņas atnācis tieši mīlestības mēnesī.

"Man prieks, ka šobrīd viss tā skaisti salicies pa plauktiņiem; es smejos - mīlestības mēnesis taču! Lai gan nevar zināt, kur tas viss aizvedīs, mīlestība ir visa dzinulis - uz tās visa pasaule turas, un tā liek mums starot," savu pašreizējo stāvokli smaidot raksturo laimīgā meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!