Foto: Publicitātes foto
Nedēļas nogalē nelāgu notikumu piedzīvojusi populārā pašmāju dziedātāja Liene Greifāne (attēlā ar vīru Igoru) – viņa gandrīz palikusi bez sava vērtīgā telefona, un, lai pasargātu līdzpilsoņus no līdzīga liktens, skatuves māksliniece ir dalījusies ar notikušā detaļām.

"Tikko Panda taksists nozaga manu iPhone 6. Es to sapratu uzreiz, bet viņš aizbrauca. Pēc 30 minūtēm un 300 zvaniem atveda," sociālajos tīklos vēstījusi Greifāne.

"Nebūtu mana vīra, nebūtu telefonu par 900 eiro atguvusi. Un loģiski, policija ar to neņemtos. Esiet modri," līdzpilsoņus aicinājusi dziedātāja.

Viņa sniegusi arī garāku notikušā aprakstu, norādot par aizdomām, ka taksometru firmas darbinieki sadarbojoties, lai klientiem nebūtu jāatdod pazaudētās mantas.

"Nedod dievs, ja telefons būs izkritis no somas un tu būsi izkāpis no takša. Pat ja attapsies pēc divām minūtēm, taksist jau būs prom un izslēdzis telefonu. Viņu jājamzirdziņš, uz ko sadarbojas arī dispečeri ir - mēs nevaram jums iedot taksista numuru. Tā ir privāta informācija. Pat ja tu numuru iegūsti, tad viņš zvana un saka, ka pēc jums iesēdās citi klienti un varbūt tie savāca. Skaidrs, ka dispečeri sadarbojas ar taksistiem un šo shēmu pielieto. Man paveicās.

Mēs no vīra telefona zvanījām vairākkārt un likām saprast, ka tas tik viegli nebeigsies. Kā rezultātā, zaglis tomēr telefonu atveda. Tiesa, izslēgtu un sākotnēji ar SIM kartes gļuku, taču beigās iedarbojās.

Jāteic, ka iPhone 6 ar metāla vāciņu pats nevar izslēgties. Tātad gandrīz pilna baterija pati nevarētu izslēgties pat no trieciena vairāku metru augstumā. Nu jūs domu sapratāt. Acis un ausis vaļā," savos sociālajos tīklos notikumu gaitu atstāstījusi Greifāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!