Foto: instagram.com/lienegreifane/
Latviešu dziedātāja Liene Greifāne pēdējos mēnešos fanus nemitīgi informējusi par savām svara izmaiņām. Nesen viņa pavēstīja, ka atbrīvojusies no pieciem liekajiem kilogramiem, un tas bijis labs iemesls savu ķermeni atrādīt bikini.

Pašmāju šovbiznesu šomēnes satricināja vēsts, ka Liene ar ģimeni gatavojas pārcelties uz Krieviju – viņa turpmākos piecus gadus studēs Vissavienības Valsts Kinematogrāfijas institūtā Maskavā.

Skatuves māksliniece medijiem klāstīja, ka pavisam drīz dosies uz Maskavu atrast dzīvokli un nokārtot dažādas formalitātes. Kā liecina dziedātājas sociālie tīkli, pirms lielās pārvākšanās viņa izbaudījusi atpūtu uz kuterīša.

Greifāne savā "Instagram" blogā publicējusi vairākus pikantus kadrus, kuros viņa, tērpusies niecīgā bikini, kopā ar vairākām draudzenēm, tajā skaitā žurnālisti Unu Ulmi, saulītē vāļājas uz kuterīša. Laisko atpūtu viņa izmantojusi, lai faniem beidzot atrādītu diētu un treniņu rezultātus.

Tas, kā liecina dziedātājas aktivitātes, arī bijis pēdējais atpūtas brīdis pirms došanās uz Maskavu – jau šonedēļ viņa ieradusies Krievijas galvaspilsētā un sākusi kārtot sadzīviskus jautājumus.

"Tagad skraidu pa Maskavu un meklēju dzīvokli, braucu ar metro un gatavojos skolai. Kājas sāp, galva un dažubrīd izmisums, taču nekas nav par grūtu un zinu, ka viss būs labi," savus sekotājus jaunā dzīves posma sākumā informē Liene.

#chill

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on Aug 27, 2016 at 3:31am PDT

Laižam dzīve :) #jahta #fun

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on Aug 26, 2016 at 2:18am PDT

Life is so beautiful:) @unaulme @iloniiite #girls #life

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on Aug 26, 2016 at 2:39am PDT

Yeyyyyy :) #fun #summervibes

A video posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on Aug 26, 2016 at 3:24am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!