Foto: DELFI
Populārās pašmāju dziedātājas LienesCandy (attēlā) muzikālajām gaitām aktīvi līdzi seko liela daļa sabiedrības, tomēr lielāku uzmanību nereti izpelnās nevis mūziķes vokālās spējas vai pamanāmais vizuālais tēls, bet gan viņas pieļautie misēkļi gramatikas lietojumā.

LieneCandy ir viena no aktīvākajām sociālo tīklu lietotājām pašmāju mūziķu aprindās un, publicējot ierakstus mikroblogā Twitter, dziedātājai reizēm gadās pieļaut arī pa kādai kļūdai vārdu pareizrakstībā, kā arī interpunkcijā, uz ko acīgākie sociālā tīkla lietotāji nekavējoties metas aizrādīt.

Piemēram, spraiga diskusija LienesCandy un kāda Twitter lietotāja Mr. Karlitto starpā izcēlās par vārda "vislabākais" pareizrakstību.

"Man ir fantastiski atbalstītāji. Paldies jums par to, ka esat. Jūs esat viss labākie," rakstīja LieneCandy, uz ko Mr. Karlitto atbildēja: "Vislabākie. Nevis viss labākie."

LieniCandy šāds skaidrojums gan nav apmierinājis. "Ja saka ar atstarpi kā viss---labākie, tad tā arī raksta. Vai tomēr, ja saka ar pauzi, tad ari raksta kopā? Skolotāj?" atbildējusi LieneCandy, bet Mr. Karlitto šī polemika drīz vien apnika.

Tomēr lielāko sabiedrības un interneta lietotāju ažiotāžu radīja šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfinālā dziedātājas veidotais plakāts, kas vēstīja "Tu nēēsi viens. Mūzika ir ar tevi."

Kadrs no pusfināla ieraksta tika pārpublicēts Twitter lietotāja Sanda Dzirko profilā, ko komentēja sociālā tīkla lietotāja ar vārdu Annie: "Izskatās, ka mums ir problēma ar "e" un "ē" lietojum, ne tikai "e" izrunu. Es neesmu speciāliste, un tu neesi viens."

Tiesa arī šai reizē dziedātāja, demonstrējot attapību un humora izjūtu, rada izeju no neveiklās situācijas. "tas ir apzimeeejums, lai izceltu, ka Tu neeeeesi viens ar ļoti garu eeeee, lai visiem saprotams, ka neesi viens," moži rakstīja LieneCandy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!