Foto: DELFI
Populāro dziedātāju LieniCandy (attēlā) tauta allaž paradusi redzēt možu un enerģijas pilnu, lai gan māksliniecei, kura viena audzina dēlu, dzīvē ne vienmēr klājas rožaini. Liene atklāj, kā tiek galā ar rudens skumjām un cīnās pret nomāktību.

”Es savas depresijas - gan rudens, gan citu gadalaiku - aizdzenu ar darbu. Nedomāju par to, kas mani dara bēdīgu vai vientuļu, tā vietā daudz strādāju un visu pārējo laiku pavadu ar bērnu," sarunā ar DELFI Izklaide savu terapiju pret skumjām atklāj vienmēr pozitīvā skatuves māksliniece.

Viņa piekrīt arī tam, ka par sliktu sievietes nerviem drūmajā rudens periodā nudien nenāktu arī kārtīga šopinga terapija. ”Arī iepirkšanās sievieti dara laimīgu, taču šoruden man nav tam pieticis laika," smejas LieneCandy.

Dziedātāja iesaka pret rudens depresiju cīnīties, uzlabojot veselību un uzņemot garšīgus vitamīnus, kas ne tikai uzlabos garastāvokli, bet būs nepieciešami, arī lai pārziemotu.

”Šobrīd ir īstais laiks, lai sāktu pastiprināti ēst vitamīnus un dzertu siltas medus un ingvera tējas, reizē nostiprinot imūnsistēmu ziemas mēnešiem. Un, ja būsi veselīgs, depresija turēsies pa gabalu, ko arī visiem novēlu," smaida dziedātāja.

Viņa atzīstas, ka pašu depresijas piemeklējot reti tieši pozitīvās dzīves uztveres dēļ. ”Man ļoti nepatīk dzīvot nelaimīgai vai sevi žēlot par kaut ko, kas nav izdevies, piemēram, nelaimīgu mīlestību. Es esmu no tiem cilvēkiem, kuri uzskata, ka viss dzīvē notiek tā, kā tam ir jānotiek, un, ja kaut kas nav izdevies, tad tas nenozīmē, ka tas nav bijis lemts," savu redzējumu atklāj LieneCandy.

Viņa spriež, ka depresija rodas katra paša galvā, iespējams, vienkārši bezdarbības dēļ. ”Ja cilvēkiem ir vēlme atrast iemeslu depresijai, tad to ilgi nav jāmeklē. Bet, ja tādām lietām nav laika, tad nekāda depresija arī neskars.

Manuprāt, depresija ir mūsu ego spodrināšana un sevis žēlošana. Dzīvosim pozitīvi, cīnīsimies par mūsu sapņiem un tad nebūs laika visādām muļķībām," iedvesmo dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!