Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē nepatīkamu incidentu kādā no Rīgas Makdonaldiem piedzīvojusi šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Lingita Lina Bopulu (attēlā) – viņu ādas krāsas dēļ apvainojusi kāda padzīvojusi kundzīte.

"Vakar viena tantiņa brutālā veidā centās mani izdzīt no Mc Donalda rindas, jo viņai nepatīkot melnās - LABĀK NEKOMENTĒŠU! :)" Twitter mikroblogā brīvdienās vīteroja Lingita.

Sieviete esot uz viņu pamatīgi sakliegusi, un savu devu apvainojumu par "melno" aizstāvēšanu saņēmis arī cilvēks, kurš meiteni mēģinājis pasargāt no agresīvās sievietes - pati dziedātāja gan strīdā neesot metusies, jo nav vēlējusies aizskart vecu cilvēku, prātīgi secinot, ka "ome paliek ome".

Uz portāla Draugiem.lv runasvīra Jāņa Palkavnieka ieteikumu, ka meitenei vajadzējis sekot ņujorkiešu piemēram un apvainotāju uzfilmēt ar mobilo telefonu, lai pēc tam vērstos policijā, Lingita atzina: "Mēs dzīvojam LV, nevis NY, ja es tā izdarītu, policijā par mani drīzāk ierēktu, nevis sauktu tanti pie atbildības. Būsim reāli."

Meitene pateikusies tiem, kuri sociālajā tīklā izteikuši viņai atbalstu, kā arī vairākkārt uzsvērusi, ka nevēlas "tērēt savus nervus" un "cenšas neņemt galvā" šo un tam līdzīgus notikumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!