Foto: Vida Press
Pavisam drīz par precētu sievu atkal varētu kļūt 45 gadus vecā dziedātāja Meraija Kerija. Ārvalstu mediji ziņo, ka skatuves dīva saderinājusies ar savu draugu, austrāliešu miljardieri Džeimsu Pakeru (abi attēlā).

Mīlas dēku pārītis uzsāka aizvadītā gada vasarā. Vairāku mēnešu garumā mediji ziņoja, ka Kerija un austrāliešu mediju magnāts manīti kopā dažādos kūrortos, taču oficiāls apstiprinājums romantiskajām attiecībām tika gūts tikai rudenī.

Dziedātājas preses pārstāvis izdevumam The Daily Mail apstiprinājis, ka Pakers savu izredzēto šonedēļ bildinājis Ņujorkā, un viņa teikusi jāvārdu. Miljardieris Kerijai sniedzis aptuveni septiņus miljonus ASV dolāru vērtu saderināšanās gredzenu ar milzīgu dimantu.

Pagaidām gan nav zināms, kad mediju magnāts un dziedātāja svinēs kāzas, un grūti spriest, cik ilgs mūžs būs lemts šai savienībai - Kerija pirms tam jau bijusi precējusies divas reizes.

1993. gadā viņa salaulājās ar mūzikas industrijas magnātu Tomiju Motolu, bet pēc pieciem gadiem laulība tika šķirta. Savukārt 2008. gadā pēc dažu nedēļu pazīšanās spēcīgās balss īpašniece izgāja par sievu pie par sevi krietni jaunākā aktiera Nika Kenona, un šajā savienībā pasaulē nāca dvīņi - māsiņa un brālītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!