Foto: Vida Press
Kā zināms, viena no populārās skatuves mākslinieces Meraijas Kerijas (attēlā) galvenajām panākumu atslēgām ir ne tikai viņas balss, bet arī brangās krūtis, kuras dziedātāja ar lielāko prieku arī izspīlē tērpos ar ievērojamu dekoltē.

Joprojām tiek lauzti šķēpi par to, vai mākslinieces krūtis patiešām ir dabas dotas - apskatot foto no mūziķes karjeras pirmsākumiem, ir neiespējami nepamanīt, ka savu popularitāti viņa sāka kaldināt ar krietni vien neizteiksmīgākām formām. Tiesa, tas viņai neliedz šobrīd savus labumus izrādīt visā krāšņumā.

Pēdējā laikā Meraijas krūšu zibināšana un izrādīšana uzņēmusi vēl neredzētus apgriezienus, un māksliniece izmanto katru iespēju, lai parādītu, ka viņa joprojām var lepoties ar seksīgām formām, un šonedēļ viņa atkal gozējusies uz sarkanā paklāja visnotaļ atklātā un krāšņā izskatā.

Meraija maija izskaņā ar savu klātbūtni pagodinājusi Ņujorkā notikušo biedrības The Fresh Air Fund rīkoto labdarības pasākumu, un, kā jau tas bija gaidāms, arī šoreiz viņa kļuvusi par "vakara naglu" un notikuma galveno zvaigzni.

Pastiprināto fotogrāfu ievērību viņa izpelnījusies, pateicoties savām skaistajām krūtīm, kuras mūziķe bija pamanījusies izspīlēt pieguļošā vakarkleitā ar milzīgu dekoltē izgriezumu, kas knapi spēja savaldīt un noturēt vietā viņas raženos apaļumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!