Skandalozā dziedātāja Eimija Vainhausa savā portāla Facebook profilā ievietojusi vīra Bleika Fīldera-Sivila fotogrāfijas, kurās viņš redzams bez apakšveļas. Tas neapšaubāmi izskaidro viņas vēlmi drīzāk satikt Bleiku, kurš šobrīd atrodas cietumā.

Tomēr ilgi gaidītā "heroīna mīlnieku" tikšanās tik drīz nenotiks, jo Bleiks nemaz nevēlas nākt ārā no cietuma. Viņš atteicies no iespējas tiks priekšlaicīgi atbrīvots, jo kategoriski nevēlas atgriezties pie savās mātes Notingemā.

"Viņam tika piedāvāts no ieslodzījuma iznākt pirms termiņa, bet viņš nevēlas braukt ne uz vienu citu vietu kā Kamdenu (bohēmisks rajons Ziemeļlondonā, kur atrodas Vainhausas māja - red. piez.)," pavēstījis kāds viņa draugs. "Viņš nevēlas dzīvot bez Eimijas un saviem draugiem. Viņam vieglāk vēl paciesties cietumā." Turklāt Bleiks jau "atsēdējis" gandrīz pusi termiņa.

Incidents, pēc kura Bleiks tika arestēts, notika 2006. gada jūnijā. Toreiz dziedātājas vīrs, būdams alkohola un kokaīna reibumā, kādā Londonas pabā pievienojās kompānijai, kura piekāva bāra menedžeri Džeimsu Kingu. Lai izvairītos no tiesas, Bleiks ar draugiem cietušajam piedāvāja 200 tūkstošu dolāru lielu kompensāciju, bet rezultātā viņi tika apsūdzēti arī par kukuļdošanu.

Londonas tiesa Bleikam piesprieda 27 mēnešu brīvības atņemšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!